Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Vikend bez sretnog svršetkaOpet isto, grčevito upijam vikend. Meni se osobno baš i nije išlo na otok, no vjerojatno je pametnije izbjegavati toksikaciju slobodnih dana, a u Rijeci je to teže izbjeći. Preko tjedna ne stigneš obaviti gluposti koje su usvojene ne bi li se što manje bavili kreativnim stvaranjem, preko vikenda je pak definitivno premalo vremena za pravi život, ideja ne nedostaje.
Čitam zanimljivu knjigu o kulturnoj anatomiji golog i nagog, tu mi se zasad jako svidila kritika suvremenih fotografa majstora foto shopa i retuširanja, počeo sam i približio se već danas polovici knjige "Rupa" Ivane Bodrožić, ne mogu se načuditi kad je naučila pisati, prvi roman mi se nije svidio, privodim kraju i Žižekov "Pogled iskosa", toliko o najvažnijoj sporednoj zanimaciji završnih dana tjedna.
U tijeku su u Bakuu muška i ženska šahovska olimpijada, pratim ih, posebno potonju, preko neta, i meni i uspostavilo se ne samo meni, upale su u oči fotografije jednog tamošnjeg fotografa rekordni put pregledane preko neta, ponudio sam mu i par sekundi kasnije je prihvaćeno fejs prijateljstvo, on sam piše da je tehnički nepotkovan amater koji uživa u fotografiranju, lijepa priča, mislim to otkriće u velikoj profesionalnoj konkurenciji.
Autocenzurirao sam se, dvije fotke obrisane, zadnje vrijeme sam sklon vrijeđanju u raspravama, a to m i u ovim neizvjesnim vremenima ne treba, zato objavljeni niz sad djeluje malo nepotpuno, ali neka...


Post je objavljen 11.09.2016. u 22:15 sati.