Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Fotopromenada 2016

Juče održana Fotopromenada je tek dio PHOTORI riječkog festivala fotografije u organizaciji Fotokluba Rijeka. Umjesto izmišljanja pejstam dijelove teksta sa stranice fotokluba:

U organizaciji Fotokluba Rijeka kreće sedmo izdanje Riječkog festivala fotografije PHOTORI 2016. Pripremili smo niz izložbi, predavanja, radionica, promocija s ciljem njegovanja kulture fotografske slike. Javnim djelovanjem ne pravimo razliku između profesionalne i hobističke fotografske platforme, već promatramo fotografiju kroz kategoriju dobrog i lošeg stvaralaštva. S programom PHOTORI-ja promoviramo originalni fotografski rad i time se pokušavamo odmaknuti od loših povijesnih citata kojih je naše svakodnevlje prepuno. Naš program idejom i konceptom prati i promovira riječke autore, a isto tako u Rijeku dovodimo afirmirana fotografska imena te razvijamo snažnu međunarodnu suradnju. Dakle, cilj nam je obogatiti kulturni prostor Rijeke te edukativno djelovati među fotografskim autorima. U realizaciji PHOTORI-ja ostvarujemo suradnju s nizom institucija i pojedinaca s domaće i međunarodne fotografske scene.

Sudjelovanje na Fotopromenadi i Foto ex temporeu je besplatno, ali u zamjenu za to može se donijeti nešto od ovih potrepština: brašno, ulje, paštu, trajnu konzervu hrane, nešto za higijenske potrebe /sapun, šampon… Sve donirano proslijedit ćemo Socijalnoj samoposluzi u Rijeci. Time ćemo poslati poruku da prepoznajemo trenutno stanje društva i da ovakvim akcijama želimo pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Jutarnja kišica nije obečavala ništa dobro, no prestala je nakon sat, satipo.


Kada želite vidjeti zadnju sliku, slika ispada kod skrolanja da bi čitavu vidjeli? To se dešava zbog toga što se kursor makne sa osnovne sličice pa se velika slika automatski zatvara. Dakle ako želite zadnju sliku u nizu vidjeti čitavu, kursor mora biti na osnovnoj sličici ili na velikoj slici. Kod prve dvije slike to se ne dešava jer nije potrebno skrolanje u stranu (barem ne na mojoj rezoluciji).



Moje fotke. Kako ja uvijek moram biti poseban, tako sam i ovdije izložio fotke samo na podlozi bez standardne obrade i bez okvira. Sliku prodavačice uspomena snimila je moja draga u Osaki.





Kako je nisam bio jedini sudionik, red ja da priložim i pogled na radove ostalih sudionika.






Koga zanima šta još klub organizira ovaj mjesec može pročitati na stranici Fotokluba



Za kraj tek da pripomenem da nam se ništa nije "dogodilo" niti "događalo", kako bi to rekli naši umni i velepametni novinarčići (U Rijeci se danas događala/dogodila fotopromenada!). Sve je bilo organizirano.