Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Bez glave

Kažu da je najgora formalna greška kod onih, koji za razliku od umjetnika umjesto mrtvih priroda i insekata fotografiraju ljude, odsjeći dio tijela. Kod mene posebno kad sam neispavan, nije ni isprika niti neko opravdavanje, izvise glave, što je, tu je.
Konačno je gotovo, te jesenje mature za nezadovoljnike i gubitnike i moći ću tu drugu smjenu koristiti za znatno manje bitne životne stvari, što će mi država ovršiti, što će mi zakonski povlašteni lešinari još opljačkati, proučavati pravne pizdarije koje me nikad nisu zanimale ne bih li išta spasio jer pljačkašice znaju svoja prava.
Zašto objavljujem ovakve postove, pa još najbolje da čekam božansko nadahnuće, ljudi smo, nismo Umjetnici (mene malog učili da riječ dolazi od glagola "umetati", a zbilja je postojalo razdoblje kad sam odraslima vjerovao).
Inače tužan sam, ženska šahovska reprezentacija Ukrajine propustila u derbiju pobjediti Rusiju na Olimpijadi, moja ljubimica i fejs prijateljica čak izgubila, ja pratio preko interneta, vidio priliku kako se može spasiti ali nisam uspio teleportirati misli.Post je objavljen 08.09.2016. u 22:41 sati.