Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POGLEDAJTE OVO VI NAIVNI NARODE !



Jučer (05.09.2016)) idem ti ja oko 13,00 sati nešto kupiti u "Kaufland" u Bjelovaru, i na ulazu tog trgovačkog centra stoji vrlo mlada jedna Romkinja, ona je imala malo dijete u naručju.

Ona tu prosi i trudna je i ima trbuh do zuba. Obučena je jadno i sva stoji snuždeno... Došlo mi je prosto žao, i htio sam joj dati nešto novaca, ali sam se sjetio jednog 50-godišnjeg"cigana" koji me je prevario.

I tada sam se zakleo da takvima što prose nikada više neću dati ili pokloniti svoj novac.

Taj " Rom" mi je prodao foru kako je gladan i da novac treba za kruh. Na vratu je imao gazu i ugrađen pipac, piskao je i nije mogao govoriti.... Poslije sam prolazio kraj caffe bara "Čarli", i vidio tog "cigana" kako stoji za šankom i za moj novac pije pivo.

Te moje iskustvo i sumnja su bili u pravu. Poslije sam vidio u Kačićevom prolazu parkirani auto "Đip", kod muzeja, i tu mladu trudnu Romkinju, gdje u njemu sjedi s djetetom. Po nju je došao mladi Rom, te zatim su oni otišli.

Eto, i sad se vi sažalite nad takvima i budite milostivi, i glumite kršćana dobrostivoga,..., i revnog i pažljivog prema prosjacima.


http://crostojkovic1958.blog.hr


ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3267.


Post je objavljen 06.09.2016. u 00:00 sati.