Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ZNANJE U TRENUTKU

Jednostavno znanje u trenutku.....

Čovjek je subjektivna struktura, aktivan vodič tijela od krvi i mesa, samo sa energijom.

Zbog toga je materijalno ovisan izvan tijela. Nije slučajno što želi oduševljenje, uživanje ili posjedovanje.

Čovjeku ne paše boravak u mozgu, jer se odatle jasno i razumno upravlja endokrinim sustavom, organima i funkcijama.
Općenito glava ne nudi fizičku snagu i čovjek radije boravi ispod grla, no onda mora materijalno ovisiti.

Za tako nešto čovjek sam ruši volju, kao da mijenja smjer i u nastavku logično mislli želje. To je već psiho stanje, kao da dobije posebnu mentalnu glavu.

Nije slučajno zašto čovjek narušava mirno srce i umišlja strah? Zato jer osjeća dosadno stanje u univerzumu prostorne nutrine.
On radije želi izaći van tijela.

Strah je trenutačna promjena karaktera, međutim čovjek je još u tijelu, dolje u mudima i zato kažemo još uvijek ima nade da se vrati volji. U strahu su skrivene želje čovjeka za seksom.

Pohlepa je kada su misli van tijela i čovjek želi nešto dobiti i to samo radi zabave, nije bitna vrijednost.

Neiskrenost je posebno psiho stanje kada čovjek mislima traži krivca. Obično se radi o članovima obitelji, prijateljima, jer netko mora biti kriv da bi on nastavio umišljanje.

Sljedeća je mržnja kao potpuni gubitak ljubavi i volje. To je već grozno stanje, kvari se odnos, može doći do sukoba ili rata.

Najteži poremećaj karaktera je ponos, kao logična mentalna maska
ili obrana zašto čovjek sada nije uspješan kao nekada. Mnogi se ponose, međutim puno je onih koji se zbog toga guše u grlu.

Ovo je bilo u negativnom kontekstu zbog mišljenja čovjeka.
Suprotno tome volju je lako povratiti ako čovjek odbaci logično mišljenje, kao da promijeni smjer i iz muda (preko krvi) vrati se u mozak gdje je potpuno jasno, čisto i razumno stanje, gdje nema misli, nego zna sve stvarno realno.

Po teoriji, vjeri, demagogijom logičnog mišljenja, čovjek ispoljava svoju strukturu.
Većina se tako ponaša i na temelju toga je priznat nekakav standard normalnog ponašanja. Ujedno svatko na taj način logično pametuje, pravi se svjestan, drži do kulture, iako je sve to negativno.

Ono što je čisto i jasno stvarno je neutralno kao istina i svatko u svijetu to prepoznaje kao glas pune oktave bez otvaranja usta i govora nekim jezikom manipulativne gramatike.

Na temelju toga netko je osmislio teorije.

U punom krugu od 1 do 8 je glas, 9 je duh, 0 je neutralno, a logično mišljenje je nepotrebno, jer je upravo sve u prostornom vremenu isključivo fizičko na temelju čistoće informatičkih stanja.

Govor jezikom je potpuna manipulacija i najprije čovjeku služi da brani želje.

Tko je čist i ljudski se ponaša, njemu ne treba otvaranje usta da bi gutao duh, jer poslije ima problema sa mišljenjem i vraćanjem u čisto nulto stanje mira.

Post je objavljen 02.09.2016. u 20:11 sati.