Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Mirovinsko, zdravstveno i biro premještaju se u napuštenu zgradu suda



Ministar pravosuđa Ante Šprlje bio je danas u radnom posjetu Vrgorcu radi rješavanja posljednjih tehničkih problema prije početka izlaganja zemljišne knjige katastarske općine Dusina. Također, ministru je prezentirana ideja gradske uprave Vrgorca da se ustanove Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje izmjeste iz sadašnjih prostora u zgradu suda koja više nema službenika pa više i službeno nije sud.

Tamo se nalaze dobro opremljena dva kata i kako je istaknuo gradonačelnik Ante Pranić, uspjelo se postići da se službe HZZ-a i HZZO-a prebace u prizemlje zgrade suda. U prizemlju će biti i katastarski i sudski uredi za provođenje zemljišne knjige katastarske općine Dusina, a prizemlje je odabrano zbog starijih i nemoćnih osoba te će se urediti prilazi osobama s invaliditetom.

Dosadašnji prostor prvog kata zgrade stare općine kojeg je koristio HZZO biti će u sastavu Poduzetničkog centra, a prostor kojeg je koristio HZZ, gradska uprava namjerava uz pomoć sponzora opremiti kako bi služio za stambeno zbrinjavanje osoba koje imaju status beskućnika u Vrgorcu.


Post je objavljen 02.09.2016. u 17:25 sati.