Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Župan Ževrnja za promet otvorio obnovljenu cestu Vrgorac - Prapatnice



2,64 kilometra obnovljene županijske ceste 6201, dionice Vrgorac-Stilja, poddionice Vrgorac-Prapatnice svečano je u promet pušteno danas na njezinom početku u Vrgorcu. Vrpcu je u ime investitora svečano presjekao splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja uz asistenciju gradonačelnika Vrgorca Ante Pranića, ravnatelja Županijskih cesta Split Petra Škorića i kandidata HDZ-a u X. izbornoj jedinici na predstojećim Parlamentarnim izborima Damira Krstičevića. Svečanom otvaranju bili su prisutni i vlasnici tvrtke Skladgradnja Slaven i Jozo Žužul, koja je izvela radove, kao i mještani Vrgorca i Prapatnica.

Na druženju poslije puštanja ceste u promet, župan Ževrnja rekao je kako Splitsko-dalmatinska županija ima u planu nekoliko projekata bitnih za vrgorski kraj, ali je za njihovu realizaciju potrebna pomoć i suglasnost države. Gradonačelnik Pranić zahvalio je svima koji su bili uključeni u projekt obnove ceste Vrgorac – Prapatnice te je najavio nove infrastrukturne projekte u Vrgorskoj krajini. Ravnatelj Škorić zahvalio je Skladgradnji na besprijekorno i u zadanom roku izvedenim radovima.

Obnova ceste Vrgorac – Prapatnice koštala je oko devet milijuna kuna i ona je dio projekta izgradnje moderne granične prometnice Vrgorac – Imotski.

Post je objavljen 02.09.2016. u 16:57 sati.