Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigekojeoduzimajudah

Marketing

Cecelia Ahern - Kako se zaljubiti

Cecelia Ahern - Kako se zaljubiti
U izdanju Profil

Jel' se može nekome u 2 tjedna vratiti vjera u život?
Christine i Adam se sasvim slučajno upoznaju na jednom mostu gdje Christine spasi Adam od pokušaja samoubojstva. Sad ona ima 2 tjedna da ga uvjeri da nije sve tako crno, zahvaljujući neobičnoj nagodbi koju su sklopili.
Adam je upravo saznao da ga djevojka, koju je namjeravao zaprositi, vara i to s njegovim najboljim prijateljem,a uskoro mora preuzeti i obiteljsku tvrtku,a on to ne želi.
Christine je u procesu razvoda, psihički malo nestabilna otkako joj se pred očima pokušao ubiti Simon, čovjek na kojeg je isto sasvim slučajno naišla. Ovisna je o selfhelp knjigama.
Adam i Christine zajedno prolaze razne zgode i nezgode, a pritom se i zbližavaju.
Može li se Christine oduprijeti osjećajima koji su se počeli javljati? Hoće li se Adamu vratiti bivša djevojka? Što će se dogoditi istekom 2 tjedna?

Ova priča je odlična, duhovita i jako poučna.
Uy ovu knjigu ćete se opustiti, nasmijati do suza,ali možda i malo zaplakati. Naučit ćete da nikad ne treba odustati od života i da treba vjerovati u "bolje sutra" jer nikad ne znamo što nam nosi novi dan. Možda baš sutra osvojimo jackpot, nekome spasimo život, a možda se i zaljubimo.
Moja preporuka za ovu knjigu.
Napisala Dijana Mandić

Post je objavljen 31.08.2016. u 00:33 sati.