Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

obljetnice

obljetnicama se ka obilježavaju neki značajni datumi u životu čovjeka. ne mislim pri tome na obljetnice šta su ih proglasile političke i ine strukture vlasti i paravlasti već na one životne, vezane za pojedinca.

pa tako imamo obljetnicu završetka osnovne škole, obljetnicu mature, obljetnicu prve godine fakulteta, obljetnica zadnje godine fakulteta, obljetnica prvog zuba, obljetnica zadnjeg zuba, onda obljetnica prvog sexa, pa onda obljetnica prvog braka, pa onda obljetnica prve rastave, onda obljetnica prvog bloga, obljetnica stotog posta itd. ko će se više sitit.

e, neću posebno lamentirat o svakoj ponaosob nego bi se osvrnija na ove potonje. dakle, neko odluči pisat blog i iznosit raznorazna viđenja onoga što ga okružuje. ok, neka čovik gušta ka šta guštam i sam, ali kad neko stavi da mu je to jubilarni 100 post ili 1. 2.....5. godina bloganja šta bi to tribalo značit, da ja sad moran pročitat sve šta je on pisa zadnje tri godine kako bi se upozna sa njegovin likom i djelom?

je, priznajen, onima koji su me zainteresirali pretresa san arhivu da ih bolje upoznan, ali brale ne da mi se pretresat postove ka albume di je ko bija isto ka šta mi se ne da pretresat povijesna zbivanja a troke politička i ina sranja, ne mislim pri tome na tekuća zbivanja nego na ona šta su prošla. ma koga brige za ono šta je bilo kad ionako nitko ne čita dalje od onoga šta stane na format A4. al' eto ima i takvih pa onda sami proglašavaju obljetnicu svog postojanja.

i sa se ja pitan zašto oni proglašavaju tu svoju obljetnicu? jel' to zato šta ih niko ne čita il' zato da drugima obznane da su oni ka neke stare kuke? i šta će in sve to kad je ionako u boksu sa strane registriran svaki post po misecima od kada su tu? a je, doduše ima i onih šta isključe arhivu i ovi boks pa onda niko ne može saznati šta su prije srali kako bi uvik ispali pametni, e oti su posebna priča. oni se ne sićaju ni prvog sexa odnosno žele ga zaboraviti kamo li radit obljetnice, e al' će zato svima solit pamet o moralu.

eto ja ću se dogodine sitit susreta sa Melom i Zvonkom i nadam se da će postat tradicionalan tako da možemo obilježavat obljetnicu, al' već sada, nakon dva posta i onima šta su ovo pročitali past će u zaborav yes

Post je objavljen 30.08.2016. u 17:36 sati.