Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leonaleonaa

Marketing

Predstavi se – 31 day blog challenge – Day 1

Prihvaćajući ovaj blog izazov ovdje koristim priliku da me bolje upoznate. Baš kao naručeno za novi/stari početak pisanja.

Moje ime je Leona ( fun fact: ne volim ga ), 23 su mi godine, još sam dovoljno mlada, ali imam pokoju sivu vlas na glavi. Studentica sam, upisala sam pravo u Zagrebu jer ga volim i zanima me, ali fakutet je iznimno težak pa ga ne volim uvijek, no o tome nekom drugom prilikom.

Slobodno vrijeme kojeg i nemam puno provodim uz knjigu jer ih obožavam, glazbu, serije, prijatelje i dečka. Svestrana sam i liberalnih stavova pa me ima u sportu (trenirala sam atletiku i rukomet), politici, različitim žanrovima glazbe i filmova, serija i sl.

Tek sada kada ovako pišem o sebi shvaćam da imam toliko toga za reći, a opet je toga toliko malo. Ne želim samo nabrajati stvari koje volim i koje ne ( mislim da je to ionako izazov br.2) nego vam pružiti širu sliku, iako će moj blog biti najbolji odraz toga.

Možda jedino da vam kažem što ne volim općenito, a u internet svijetu i društvenim mrežama posebno!. Nepristojnost i licemjerje. Lako je skrivati se iza nicka i nekome soliti pamet, a kasnije mu uživo biti najbolji prijatelj, jelda? O svemu se može razgovarati, naravno da će se mišljenja razići, ali daj iznesi svoje i poštuj tuđe, nemoj odmah s uvredama. Slobodno komentirajte bilo što, bilo koji moj post, bio vaš komentar kritika ili pohvala, ja ću vam reći hvala jer je sve to korisno. :)

Nadam se da ću ispuniti izazov, ako i ne, nema veze, bitna je volja.

Do čitanja!


Post je objavljen 30.08.2016. u 10:51 sati.