Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

dugovječnost

čitan prije neki dan da su oni znanstvenici šta svakog vraga čačkaju došli do saznanja kako muškarci koji se ne drže tradicionalnog postulata "patre familias" žive sretnije i duže. e, ali nije samo u tome kvaka. da bi uistinu bili sretni i dugovječni ne smiju se trsit da zarađuju puno novaca jer tajna je upravo u malim prihodima.

a jeba te ovi znanstvenika!? neznan jesu ukurcu oni ili ja!? po njima bi ljepa naša bila zemlj sretnih i dugovječnih ljudi jer niko ne zarađuje toliko da sam može preživit misec kamo li dočekat penziju. je, rekli su još da je oni patre familias oša u povjest jer da je sad došlo novo vrime kada i ženska čeljad zbog emancipacije sve više sudjeluje u podjeli troškova života te da su se tako stvorili uvjeti za zajedničko preživljavanje.

i sa meni nije jasno ko tu koga jebe u mozak kad se zna da se za specijalistički pregled u likara moraš naručit godinu dana unaprid, ako oš odma kod privatnika to košta najmanje 250 kunića, ako se koriste neke dodatne pretrage, šta je redovito, onda i preko ijadu kunića. šta oće reč, da se oni šta imaju manje novaca zdravije hrane? je, toliko se zdravo hrane da nema šanse da se udebljaju ali ih zato često vata debuleca. bože mi prosti i oni šta su preživili logore i glad su puno živili, samo su tribali preživit.

ae, onda je tu i fizička aktivnost zbog čijeg nedostatka je proglašena četvrtim uzročnikom smrti u svitu. i šta sad? oni šta imaju novaca sve obavljaju sjedeći, ležeći, iz auta, laptopa i tableta pa onda zbog nedostatka fizičke aktivnosti i viška vrimena idu u teretanu i na ljetovanja, a oni šta nemaju novaca sve obavljaju pješke ili koriste polovna auta kojima se i sami proizvođači čude da su toliko trajala, ne moraju ić u teretanu jer svaki dan tegle najmanje deset kila u svakoj ruci sa sniženja u šoping centrima, fit su i ne pate od pretilosti, pošto ne putuju zaštićeni i od zika virusa, neće poginit ni u avionskoj nesreći, a sve ono šta valja vidit pod prijetnjom je međunarodnog terorizma.

tako da ovi šta nemaju puno novaca ni sami ne znaju koliko su sritni, iako se tako ne osjećaju, pa je krajnje vrime da počnu virovat znanstvenicin ako misle dugo živit.Post je objavljen 24.08.2016. u 10:48 sati.