Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Koliki je tvoj.....



Kažu da je prosječna veličina erektirane čune u Hrvata 14,7 cm, ne čini se baš puno, a ispada da su samo na Jamajci i u nekin afriiaman veći.
Da pitan blogere koliki je njiov nema smisla, lagat će, a ne virujen da su se puno tuđi nagledali.

Mislin da bi tu blogerice bile od veće koristi, mislin za očekivat je da su one više toga vidle, samo šta su one umišljene koze, i neće da surađuju na ovin znanstvenin projektin.

Sinoć smo ja i Purgerica bili u Šibenik, i taman smo se divili činjenici da je tin kalama šetala i Annaboni, kad smo trefili El dijabla, sili smo na kavu i odma počeli razminjivat informacije o blogerin, i došli smo do zaključka da su svi osim nas maniti.

Ja san El dijablu da lozinku od Buga, pa sad i on more brisat ljude sa cool liste.

Sutra ćemo partit u Dubrovnik, kaže Purgerica da jon tamo stavljaju najboji šlag u kavu, i šta ću, ne more mi cura pit kavu sa bezveznin šlagon.

Našli su onog šta je opitura spomenik u Vukovaru, a u Osijeku na groblju su išarali svašta nešto i da će klat Hrvate.

Pizda in materina tin počiniteljin, uvik oni vikendon to napravu kad su sve antifašističke organizacije na zasluženon odmoru, pa niko ni riči, a da nije vikend, svi bloghaer antifašisti, ceemes, gong, radnička fronta, savez antifašista, srpsko narodno vijeće svi bi digli svoj glas i u pravednon bisu osudili ti fašizam, ali jebiga vikend je.

Post je objavljen 20.08.2016. u 19:02 sati.