Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Horacijo pomagaj

U Hrvatsku je 1981 bilo više od četristo iljada Jugoslavena, 1991 i je bilo malo više od sto iljada, tako da se more zaključit da je Zika virus već onda hara ovin prostorin, i da je napada te Jugoslavene, 2001 i je bilo pedesetak šta znači da je taj Zika virus bija zajeban za popizdit, 2011 i je bilo malo više od sto.

Sad ja nešto mislin koji su to bili ti Jugoslaveni, to su bili najviše oni iz, i u mišanin brakovin, i to uglavnon di je u ton mišanci muški bija Hrvat, jerbo barenko svi oni koje ja znan, a kojima su ćaće bili Srbi, oni su isto bili Srbi i navijali za zvezdu iako su in matere bile Hrvatice.

E kad se vidilo da će bit tarapane, onda su se ti Jugoslaveni upisali u Hrvate, ili je to ili smo uz oni šesnajst milijuna Srba šta smo i potirali, potirali i te Jugoslavene, šta bi značilo da smo i sve skupa potirali šesnajst ipo milijuna.

E sad obziron da se ti Jugoslaveni, nisu baš dobro ćutili ka Hrvati, oni su se upisali u antifašiste, koji su nadnacija i ka šta je opće poznato uvik u pravu, jerbo imaju višak ženski hormona, pa su ka i ženske skloni draman, kmečanju, neobjašnjivin ispadiman, i laganju.

Ja razumin te ljude i njiovu krizu identiteta, ali ku krizu ka i sve druge krize triba rješavat kod psihologa, mislin nije lako osjećat pripadnost nečemu šta ne postoji. Zato bi in svima da uputnicu kod psihologa, triba pomoć ljudima.

Nisu oni jedini takvi, eto svakodnevno vidimo i one koji sanjaju Endeha i oni šta bi tili veliku Srbiju, tako da je očito na djelu neka epidemija, pa bi tribalo pacijentin dat neko cjepivo, i ospitalizirat i.

Eno se i moj omiljeni trgovac nesrićon vlastitog naroda javija, jerbo je oni ministar u ostavci naša muda, pa je ka i svi ostali šta nađu muda prije izbora reka da u Vukovar, pravo na dvojezične napise koje Srbi tražu ima uporište na krivotvorenim podatcin, Milorad kaže da je to u redu, da je u antifašističkoj tradiciji da se krivotvore podatci.

Još da se je neko sitija promislit koliko štete ima Hzzo, radi tih krivotvorenih podataka, i Hzmo, i ko isplaćuje porodiljne i dičije doplatke, jer ton krivotvorenju podataka su jednako skloni i Ustaše i Četnici i antifašisti.

Iden sad zvat CSI Horacija da on rasvitli taj nestanak Jugoslavena, ko zna more bit da su oni još među nami, da mantaju okolo ka zombiji.

Već godinama se najviše bodova dobiva ako povališ žensku iz Sjeverne Koreje, zemlje koja ipak postoji, zamisli koliko bi bodova dobija da povališ Jugoslavenku, žensku iz zemlje koja ne postoji.

Bija bi odma najveći jebač za tu sezonu, brez konkurencije.

Vidin da su antifašisti zalili crvenon bojon spomenik Jean Michela Nicoliera, čovika koji je iz Francuske doša branit Hrvatsku, čovika koji s Hrvatskon nije ima ništa ali je pripozna fašizam, i do zadnjeg dana branio Vukovar, da bi nakon pada grada bio s ostalim braniteljima bio smaknut na Ovčari.
Baš bi volio tog heroja dobit na sučeljavanje.


Post je objavljen 14.08.2016. u 18:02 sati.