Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

godišnji

aaa ne, ne, neću se nadovezat na anketu kuda idu mela i zvonka na godišnji, ne, tu seriju snimaju njizi dvizi i upravo je počela prva sezona sapunice pod radnin naslovon "kuda vodi ovaj put".

nego ću se osvrnit na jutrošnji članak u sl.dalmaciji kojeg je prenio dnevnik.hr pod naslovom "mlada turistkinja pošizila jer je propustila dva trajekta" u najboljoj namjeri da upozori putnike namjernike na gužvu koja vlada u carskom gradu.

daklem, cura je na internetu, moš mislit, provjerila red vožnje gradskog javnog prijevoznika "promet u stečaju" i otkrila da je otamo di je uzela apartman, iako nemam pojma di je to, pa do trajektne luke vozi autobus br. 15. biće sa trstenika. sila u autobus na vrime, of kors, jer je pisalo da u trajektnu luku dolazi za 20-est minuta al' nije računala na gužvu, biće da je prvi put u carskom gradu. kad je zaglavila sa autobuson u poljičkoj i skužila da je propustila prvi trajekt, jer se usput ka svaka pismena informirala i o redu plovidbe trajekata, izašla iz autobusa i počela stopirat. onda je neko pokupija, biće zato jer dobro izgleda, i pribacija do punpe na pojišanu jedno, brat bratu 300 metara otamo di ju je sija, al je zato prošlo tri kvarta od ure. normalno cura propustila i drugi trajekt i pošizila. nezna ona da su putevi u carskom gradu još od doba dioklecijana i da ji pretstavljaju kao turističku atrakciju, al samo onima koji se njima ne koriste.

e sad, aj dobro, ova je mlada i tehnološki obrazovana pa je pošizila jer je virovala tehnologiji, ali brale šta je sa domorocima koji tu žive, oni tu torturu prolaze svaki dan, biće zato i zovu split najluđin gradon na svitu. eni vej, da vi vidite tu gomilu šta ide na godišnji na naše otoke, ma čoviče brale prošla bi vas volja za godišnjim. kad tome još nadovežete sve one drangulije šta sobon vuku postavlja se logično pitanje "ako je ovo njima godišnji bolje da ga ni neman". osim šta natrpaju portapak svin nepotrebnim stvariuma ka šta su raznorazne puvalice za dicu još sobon vuku i kaiće.

a jeba te ćuk kad se promislin da bi ja tako prođe me volja za životon. je, istina dok su dica bila mala i ja san vuka puvalice, a kako su rasla puvalice su bivale sve manje al san zato uzeja šator jer bi me uvik odvukli negdi di nema lada, pošto je ono moja šefika manita žena kad je u pitanju kupanje, ja pod šator oni umore, dok se probudin padne sunce i svi sritno i zadovoljno odemo doma. al da ću vuč kaić sa sobon pa se mislit diš ga spustit umore, diš ga vezat, očel zapuvat bura, očel ga neko probušit, a jebate taki šokova netriban, dosta mi je i ove gužve u Zvonimirovoj, oču se odmorit!

a za odmorit se ne triba puno. staviš dva para mudantina da se moš prominit ako si slučajno pa u more, a ne ka ona mela da je punta i uvati išijalgija, jedan šugoman, jednu majicu za svaki dan, jednu za izač vanka, dva para kratki gača, jedne u dolasku jedne u odlasku, isto tako i mudnte, bičve i majicu dugi rakava ako zafriška i to je to, sve stane u ruksakić. mesnog ima di stigneš, pome pobereš po balkonima, voda je sad ionako u bocama ka i piva, jedino šta ti triba su sunčane naočale, slamnati šešir i kartica na kojoj nisi iskoristija minus. normalno, kad tako ideš boli te kurac jesi propustija koji trajekt, osim ako nije zadnji.

ekola, to je godišnji. ae, ako si zaboravija punjač za mobitel nemoj torošit pare na pizdarije.



Post je objavljen 14.08.2016. u 16:01 sati.