Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

O ženskin pravin




Puna mi je kapa više ove diskriminacije nas muški.

Eno niki dan je neki lik zapalija srpsku zastavu i odma ga uvalilo u pržun.

S druge strane eno se Ava Karabatić skinila gola i zamotala u srpsku zastavu, i niko ništa, niko je nije strpa u pržun, sviman je to super.

Jebate ja bi više volija da neko zapali moju zastavu nego da šnjon briše guzicu i češe pizdu.

Kaže Ava da bi ona tila imat i srpski pasoš, jebate koji bi to dobitak bija za Srbiju, a dobro ionako Ava ispunjava uvjete, pa će jon ga more bit i dat.

Eno i Simona se javila, ona je brate ka komunisti šta su prišli u adeze, kaže da je golotinja grijeh. Je sad kad su svi vidili njezinu guzicu i sise, i kad je svak ko je ima koju stoju eurića i opipa sve to blago, sa je ona našla Boga pa bi zabranila golotinju i svako drugo veselje.

Inače ovo šta je Božo lažov sjeba vladu će se itekako odrazit na žensko pitanje, i to i na livon i na desnon krilu saveza komunista, iz livog krila je ošla Marija maj nejm iz Ingrid, pipl mast trast as, a iz desnog Josipa cajkuša, šta je krvalila za stranku.

Razumiš ti mene ove šta su ostale nisu neke namiguše, sve nešto smrknuto, nadrkano.

Zato bi ja predložija da Ava Karabatić kad dobije srpski pasoš, bude u Saboru, umisto Pupovca ka predstavnica srpske manjine.
Simona bi dotlen mogla bit predsjednica kluba zastupnika, rasta i svi aespejova.
Obziron da ispunjava sve uvjete jerbo se jebe sa svakin brez obzira na nacijonalnost i još je udana za Srbina, Severina bi mogla predstavljat esdepe.
Kako ni adeze ne bi zaostaja za ostalin mogla bi recimo Nives Celzijus, bit njihova predstavnica, ona ionako voli nogometaše, Mamića i Kolindu.

Jebate šta bi to bilo super, još kad bi nan došli ti strani gosti ka oni Erdogan mogle bi i nji četri zabavljat, ono jedna piva, druga se vrti na štangi, treća izvodi erotski ples sa zastavama, a četvrta donosi glavnon gostu olakšanje.
Svi bi nan tili doć u goste, bijo bi nan i problem potirat ća.

Pa ti pali zastave.

Post je objavljen 12.08.2016. u 17:56 sati.