Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

CipelePokušavam se sjetiti kakvi su mi blogovi negdje prije desetak godina bili baš bez veze i raditi nešto u tom stilu. Recimo moda bez modela, to mi je totalno glupo. S druge strane kad netko fura svoj film na bilo kojem području, vrijedan je moje pozornosti. Eto dogodi se da se ta dva stava preklope na konkretnom primjeru.
U tom berlinskom dućanu postoje dvije vrste muških cipela, jedne izuzetno lijepe nevjerojatnih boja i jeftine, ali i izuzetno tvrde i teške, od nekih od tih nisam vidio ljepše, al ne da se s njima napraviti ni par koraka. Drugi tip su ove visoke tenisice tipa starki s gumom dolje za riječke kiše.
Kupio sam odmah one s kojima sam se već pohvalio da vidim kak se u njima hoda, a zadnji dan i druga dva modela iz izloga, sad sam miran. Treće se ne vole fotkati, a meni ih se ne da namještati, inače su crne darkerske. Zanimljivo kak ti sitnice promjene neka razmišljanja i kolika je ljudska taština. Davnih godina kad sam tek počinjao raditi, sad već pokojna profesorica filozofije je radila istraživanje, kojoj subkulturi pripadaju mladi ili su samo "normalni" te koje predmete vole, a koje misle da znaju. Od 200 anketiranih 9 je bilo darkerica i svima je omiljeni predmet bio njemački, više od trećine onih koji su se izjasnili za taj jezik koji sam tada samo ja predavao.
Treba li napomenuti da iako alternativac ja tad nisam imao pojma čime se zanimaju darkeri, osim što sam načuo da su mračnjaci, što kod mene može izazvati samo pozitivne asocijacije, danas znam sve i o gothic sceni, a eto, nije mi mrska ni crna boja.


Post je objavljen 12.08.2016. u 11:54 sati.