Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obrucnabacvi

Marketing

TU, OKO NAS I KOD NAS

KAKO SE ČETNICI ČASTE U SKUPŠTINI

1. Na Šešeljevo pitanje, koliko ekspoze ima strana, Vučić je rekao da ima 250-260 strana, ali i da će deo toga ispričati iz glave, kao i da mu neće biti teško da satima stoji i da govori.


BIRA SE VLADA: Vučić izlaže plan

Vučić je u jednom trenutku konstatovao da je za sat vremena prešao osam odsto ekspozea, Šešelj je nešto dobacio, a Vučić mu odgovorio da će možda njemu biti potrebne "pampers" pelene.

"Možda su vama pampers pelene potrebne, ali meni nisu... Neću da sedim, ja ću da stojim", rekao je Vučić koji se ipak zahvalio Šešelju što prati njegovo obraćanje iz poslaničke klupe, ali je kritikovao deo opozicije koja je napustila sednicu.

Vučić je još jednom istakao da nema šanse da u pristojno vreme završi čitanje ekspozea, a Šešelj je dobacio da je spreman da sedi u parlamentu i dva dana ako treba, na šta je Vučić rekao "znam, stižu pelene".
...............................

- Imam većih fizičkih mana nego što su klempave uši, ali mislim da nečije znanje, moral, odgovornost, marljivost vrede mnogo više od toga kakav mu je nos i uši. Plašim se da ćete vi to teško da savladate - poručio je Vučić šešelju, a potom se izvinio poslanicima što odgovara na dobacivanja.

Šešelju je Vučić poručio da ne zloupotrebljava njegovu dobru volju.

- Obezbediću vam i kafu i burek, znam da vam je to potrebno - rekao je Vučić.


VUKOVI I JANJAD

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas sa patrijarhom srpskim Irinejem o posledicama mogućeg proglašenja Alojza Stepinca za sveca.

U razgovoru je konstatovana neophodnost usaglašavanja zajedničkog delovanja u zaštiti nacionalnih interesa i sprečavanju potencijalnih katastrofalnih istorijskih nepravdi kakva bi bila proglašenje Alozija Stepinca za sveca, navodi se u saopštenju Pres službe predsednika Srbije.

Ta nepravda ne bi, kako se ističe, pogodila samo srpski narod, već i čitavo čovečanstvo, konstatovali su predsednik Nikolić i patrijarh Irinej.


SERVILNOST ili NE ĆE VAS TETA KOLINDA


Poručila je da to nije prijetnja ni za koga. „Nitko ne treba osjećati ugroženim. Ovo nije prijetnja ni za koga jer ovo nisu agresivne namjere, kao što se u dijelu susjedstva prikazuje


PUPOVAC I KNIN ili LISICA I GROŽĐE (EZOP)


Tamo ne bi trebao biti nitko kome je stalo do ove zemlje, nitko pristojan, nitko kome je stalo do Ustava Republike Hrvatske i do zakona i do čestitih ljudi i njihovoga doprinosa borbi, miru i slobodi u Hrvatskoj, izjavio je Pupovac. (Pupovac o proslavi u Kninu ili Lisica i grožđe)




OPASNO JE TO ŠTO RADIŠ, MILORADE!

Unaprijed isprika čitateljima, ako slika na tekstu nije originalna, jer wordpress, ponekad sam odabere onu koju treba plasirati!

Danima šutim, čitam i ne vjerujem, toliko mržnje u jednom intelektualcu obrazovanom u Hrvatskoj. Djetinjstvo, mladost, školovanje cijeli život živiš u zemlji koju toliko mrziš. Što to ima u tebi da toliko mrziš zemlju u kojoj lagodno živiš. Što ti toliko smeta sam spomen blaženog Alojzija Stepinca, Mire Barešića, niti si živio niti znaš što o njima, istina po tvojim nastupima literatura mi je poznata Dobrica Ćosić je tebi pravi uzor.

Ali da ne idem u prošlost tebi smetaju i hrvatski Branitelji a da ne govorim pravoslavci koji su ginuli i branili svoju jedinu Domovinu Hrvatsku. Smeta vam Oluja, smeta vam što Knin nije u krajini, ma smeta vama sve pa i sam spomen hrvatskog, ma i to razumijem, ali ne razumijem kad toliko mrzite domovinu Hrvatsku što jednostavno ne odete u otadžbinu pa tamo s vašim istomišljenicima ne živite san velike Srbije koliko god mala bila.

Što ne ostavite srpsku nacionalnu manjinu da žive u njima jedinoj domovini Hrvatskoj. Opasne igre igrate, ali ako želite igru igrat ćemo se, no ovoga puta će te sigurni budite-izgubiti. Vučić i Nikolić deklarirani četnici sigurno neće biti ti koji će krojiti politiku, što kad smijemo pjevati pričati i raditi. Isto tako se nadam da će hrvatski političari shvatiti da vi jako dobro profitirate od tih tema i da vama ništa osim hrvatskih kuna nije sveto, koje vam izdašno uplaćuju iz hrvatskog proračuna. Čudno, kuna vam “ne smeta”, Starčević još “manje”. Naravno ovo je poruka i svim pripadnicima srpske nac. manjine da jednom kažu glasno tom čovjeku opasnih namjera da je dosta i njega i njegove velikosrpske politike. Ima nas koji ćemo vam se suprotstaviti i ne dozvoliti da širite mržnju i ideju o ugroženosti. Došlo je vrijeme da to shvatite i odete s političke scene jednom za uvijek.

Čini se kako Milorad pokušava ubrzati suđenje i procesuiranje Hrvata Domoljuba i Dragovoljaca iz Domovinskog rata. Namjera mu je, ukloniti sve postojeće svjedoke, te sudionike iz rata!

Izvor: HRV. OBRAMB. ŠTIVO

Post je objavljen 11.08.2016. u 18:57 sati.