Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Nakaradni zakoni ruše temelje države!



„E braćo moja mila“ početi ću tekst u stilu popularnog Izeta Fazlinovića.
Sve političke grupacije točnije mnogi pojedinci osobno su morali ovih dana užurbano prikupljati famoznu „Potvrdu“ o nekažnjavanju iz kaznene evidencije Ministarstva pravosuđa i sve to je trebalo uraditi u centrima županije točnije u Općinskom sudu „glavnog“ Grada Županije.
Zašto kažem da su kandidati morali užurbano? Pa upravo zato što sustav „štekće“ na malim ljudima te manjim političkim strankama. Sretnik koji dobije potvrdu za 5 minuta a ima ih koji čekaju cijeli dan te naravno ima i onih koji vladaju pa nisu ni morali dolaziti al ne bi o tome jer ne želim da zbog ovog teksta drugi snose poslijedice.
Sigurno se pitate pa šta je tu problem izvaditi potvrdu koja je usput rečeno besplatna?
Jel se sjetite ikad onog ružnog liberala Škrabala koji je promjenio Dan Državnosti 30 svibnja??
Jel to bilo potrebno ako znamo da se narod na to navikao i većinom prihvatio? Zašto je to uradio?? Pa da uneredi sve kao što nas uneređuju već dva desetljeća i puno duže uzmemo li u obzir razdoblje Juge.
Kako može potvrda o nekažnjavanju biti besplatna ako znamo da kandidati moraju putovati po 100 kilometara do zgrade suda i čekati da“ kompjter u Zagrebu „ kaže NE NALAZI SE (naravno u evidenciji)!?
Kako netko visokoobrazovan može izmisliti odnosno dodati Zakonu o Izborima takvu idiotariju??
Projekt „e-Građani“ se pretvara u projekt „ E braćo moja mila“ ako znamo da se u zakon trebalo uvrstiti samo dodatak članku 9, jedan mali stavak npr stavak 4. koji glasi: Politička stranka,koalicija političkih stranaka ili Lista grupe građana na svojim listama ne smije imati osobe koje se nalaze u kaznenoj evidenciji Ministarstva pravosuđa. Slijedeći stavak 5. bi mogao odrediti kaznu takvoj listi te bi se ona mogla novčano kazniti ili čak suspendirati iz natjecanja.
Zbog ćega troškovi? Gdje je taj projekt „e –Građani“????
Zašto se potvrda može vaditi samo u županijskim centrima??
Zar ostali Sudovi u Hrvatskoj nemaju internet??
Koga Vi da prostite „za&e&a&ete“??
Znadu li hrvatski birači da Premijer države može biti u kaznenom registru Ministarstva pravosuđa al običan kandidat za Sabor mora vaditi Potvrdu da nije u evidenciji???
„E braćo moja mila“

Bila mi je ugoda i čast pisati Vama a Vi na izborima kako znate,neki ko i dosad a neki se možda i opamete

Pravaški pozdrav!!!

Denis Šešelj


Post je objavljen 10.08.2016. u 23:09 sati.