Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bezuvjetnaradost

Marketing

MATRIX UMA I MATRIX SRCA



Možemo reći kako naša uvjerenja i emocije stvaraju mrežu ili matrix koja zaklanja naše direktno božansko iskustvo trenutka.

Naša nas uvjerenja i emocije drže u zarobljeništvu linearnog vremena. Um stvara svjetlosnu mrežu uvjerenja i prosudbi kojima definiramo prirodu našeg iskustva. U isto vrijeme emocije našega srca ili duše pletu svoju.mrežu.

Matrix fizičkog nivoa egzistencije je povezan sa uvjerenjima i vezivanjem za stečeno znanje te karmičko fluktuiranje unutar tog nivoa.



Matrix nivoa duše ili srca je povezan sa emocijama i karmom, koja se stvara i za vrijeme sna ili kada smo mrtvi ili na nivou spirita.
Da, postoje razni nivoi karme u iluzorno odvojenim nivoima egzistencije ! Duh, duša i tijelo nisu nikada odvojeni, osim u našim zamišljenim odvojenim iskustvima.



Velovi iluzije tijekom razdoblja smrti ili velovi duše ili srca

Fizički matrix je krut i gust, dok je emocionalni matrix fluidniji i flexibilniji. Tako duhovi mogu prolaziti kroz zidove i suptilne kreacije lakše mijenjaju oblike, nego što je to u fizičkom svijetu.

Matrix možemo zvati velovima iluzije. Oni zamagljuju stvarnost, koja dolazi od božanskog Izvora.



Mentalno prosuđivanje i uvjerenja su filteri ili velovi, koji zaklanjaju našu stvarnu beskonačnu fluidno promjenjivu prirodu trenutka.

Naše srce ima također velove emocija, koje iskrivljuju jasnoću kreacije trenutka. „Ovo mi se sviđa, to želim, ovo mi nije drago, ovoga me je strah ili me ljuti“, su filteri ili velovi koji zaklanjaju čistoću našega srca.
Tako je naše vodstvo srca iskrivljeno i „zaprljano“ emocijama za koje smo se vezali.

Dakle, srce tada nije pouzdani vodič, koji izražava jednu božansku volju.

Kada nadiđemo velove iluzije ili matrix, onda imamo direktno iskustvo čistog srca i tihog uma.Tada slijedimo svoje unutarnje božansko vodstvo i nadišli smo iluziju mentalnih i emocionalnih programa.

Samoubica koji želi pobjeći od fizičkih problema odlazi na nivo duše, gdje se ipak mora suočiti s emocijama. Rješavanje problema je lakše, dok smo u tijelu i zato religije ne preporučuju samoubistvo.



Potisnute emocije razrješavamo tijekom sna, kada smo na suptilnom nivou duše, jer smo tada u kontaktu s emocijama. Pamćenje poruka sna i njihovih simbola nam olakšavaju nadilaženje velova iluzije srca.
Nekognitivno funkcioniranje našeg srca ili duše, naš kognitivni um može dijelom razumjeti kroz simbole.
Tako se integriraju nekognitivni um i kognitivni um tj. um i srce postaju jedno i nisu više odvojeni.
Ujedinjuju se dimenzije sna i budnosti te odvojenost iskustava života i smrti.

Um je oslobođen buke unutarnjeg mentalnog dijaloga, a srce od velova emocija i želja.
Tada kroz čistu inspiraciju sudjelujemo u kokreaciji božanske realnosti.


Post je objavljen 09.08.2016. u 21:38 sati.