Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Vatrometi

Prvo smo otišli iz Hrvatske, malo u Dalmaciju, pa smo tamo slušali Marka Perkovića i pismu o Pipiju, i gledali vatromete.
Baš je lipo vako svaku večer gledat vatromete, evo i za rođendan od malog Mate će bit vatromet, pa se more zaključit da je oni samoupravni socjalizam bija u kurcu, ako za ništa drugo onda zato šta nije bilo vatrometa.
Sad smo došli u Dubrovačku republiku, i pijemo kave od tries kuna, dobro mi i ne plaćamo toliko jerbo imamo svoje ljude svagdi pa i u prijateljskoj i nesvrstanoj dubrovačkoj republici.

A je lipo ovdi, saćemo ić na neku jahtu, na party i malo ribica i škampića, dobro će doć posli oni pusti repriza onog filma kad janjci utihnu.

Ležin ja do maloprin na plaži isprid nekog Sheratona i iden se zeru informirat i vidin da se strašne stvari događaju, najviše sa tin rastućin nacionalizmon.

Užas jedan čitan ja ove naše prosvitljene antifašiste na blogu, i zapitan se koji su to ljudi, paru malo ebete, eno neki su i Gospu sinjsku svrstali u fašističke kolaboracioniste, a većina i je toliko u kurcu da ne mogu sami sastavit dvi rečenice, nego samo lipu Tomiće, Pavičiće, a pogotovo Ivančiće i Dežuloviće, koji uglavnom objavljuju tekstove u kolijevki demokracije Republici srpskon.

Angažiran ja tako Domenica koji je najveći špijun na bloghaeru i lipo mu kažen, pripoznat ćeš i po podočnjacin, po cili dan i noć lovaju ustaše umisto pokemona.

Domenico je obavija posal, i podnija izvješće, antifašisti su uglavnon pripadnici jedne nacijonalne manjine, samo in je neugodno to reć jerbo in je matična država toliko u kurcu, da ni Lukašenku ne bi smili ništa prigovorit.

Kaže Domenico da je špijunskon metodon eliminacije doša do rezultata, jerbo se antife bunu radi svakog koga proglasu fašiston, a to su svi Hrvati i oni koji se tako osijećaju, svi katolici, Orban, Erdogan, i kao što rekoh Gospa sinjska.
Antifašisti se jedino nikad ne bunu kad fašističke ispade imadu ovi istočno od raja, šta analogijon dovodi do toga da su naše antifice u stvari maškarani fašisti pripadnici jedne nacijonalne manjije.


Purgerica kad se zajebaje kaže da ima fantomske boli, šta oće reć da je boli kurac za nešto, a pošto ga ona nema onda je bol fantomska.

Tako i naše antife kojima je u stvari neugodno priznat ko su i šta su, uzdišu za nepostojećon državon Jugoslavijon, pa bi se uzdisanje moglo nazvat fantomskin, jedino nisan na čisto je li to zato šta je to kurac od države ili zato šta su oni u kurcu.

Ali dosta zajebancije, fašizacija društva je poprimila tolike razmjere da je zabilježen i masovan odlazak antifašista u Srbiju

Evo i izjava

Milorad Pupovac: Odlazim u Požarevac, nikakvi milijuni ustaških kuna me ne mogu zadržati u tom fašističkok okruženju.

Milanka Opačić: Jo selim u Kruševac, nikad više Ustaše neće šetat moju kujicu Mimi oko ministarstva, niti će je, a bome ni mene natezat te fašističke džukele.

Nenad Stazić: Ni Brijuni ni ljetovanja za sedam kuna nisu vrijedni patnje, selim na Adu Ciganliju, pa ću sa Radetom da osnujem pozorište, kad su nam Ustaše dale milijune, koliko ćemo li tek dobiti od naših.

Željko Jovanović: Ja znam da dižem tegove, selim u Pančevo da se pripremim za olimpijadu.

Furio Radin: mi Talijani nikako ne mozemo se pomiriti sa fasisticka karakterom hrvatske drzave u druga guera mondiale



Post je objavljen 08.08.2016. u 13:40 sati.