Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/urvvukovipgz

Marketing

Čestitamo Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan Hrvatskih branitelja


Svim "Vukovima" s područja Primorsko - goranske županije i svim Hrvatskim Braniteljima u povodu obilježavanje 5. kolovoza, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 21.obljetnicu Vojno-redarstvene operacije „Oluja“.

Svim hrvatskim braniteljima koji su svoje živote utkali u temelje samostalne i suverene Republike Hrvatske iskazujemo posebnu zahvalnost i pijetet.

hrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatska

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, u petak, 5. kolovoza 2016. godine, delegacija Primorsko-goranske županije i predstavnici Udruga Hrvatskih branitelja položit će vijence prema sljedećem rasporedu:

8.20 sati - Most hrvatskih branitelja Domovinskog rata

9.00 sati - Aleja poginulih branitelja na Centralnom gradskom groblju Drenova

9.30 sati – Središnji križ Centralnog gradskog groblja Drenova



Post je objavljen 04.08.2016. u 17:16 sati.