Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Berlinski shopping

Vidili ste već kakav sam "meštar" od trgovine, moj zbilja predivan sat od tri eura sam vam već predstavio i bio je čak na blog naslovnici, privlačniji od teta koje su se besramno sunčale. Spomenuo sam već i vojničku jaknu s buvljaka od 7 eura, evo je sad i na fotki, još se lufta na balkonu i luftat će se, dugo je bila konzervirana, proć će još koje pranje al je prava. Na Kreuzbergu postoji dućan obuće sa savršenom robom i cijenama, zasad sam kupio samo te crnobijele tenisice za 15 eura, što bih ja rekao, najbolje na svijetu, ne mogu se naravno mjeriti s drugaričin nešto skupljim cipelama s prve fotke. No zato me ona šije s torbicama od 1 euro, super su, kupila je i hrpu knjiga, ja to iz principa više ne radim, neću ih čak ni fotografirati, ja sam doma pak donio ogroman besplatni berlinski telefonski imenik kojeg su upravo izašlog dijelili prvog kolovoza ujutro, nema što nema unutra, meni najvažnije, web adrese svega i svačeg. U Berlinu tradicionalno kupujem i torbice koje nosim o ramenu, ona vojničkih šara je pet eura, ova druga savršena s motivom brandenburških vrata i poznatog auta nešto skuplja. Ženski kaput iz Desiguala još je na promišljanju, bio je već kupljen, no onda se uspostavilo da se cijena na blagajni ne slaže s onom ne etiketi, pa smo se naljutili i zasad ostavili, nekad bi Nijemci u takvom slučaju priznali cijenu s etikete, no došla su druga vremena, a i firma je, čini mi se, ne zanimam se previše tim stvarima, španjolska.
Jako je zahladilo, mi smo jučer bili u zimskim jaknama i tenisicama, pa je eto i shopping za razliku od ranijih godina došao na red za post. Naravno zaboravio sam sigurno neke kupljene stvari, najviše smo se namučili tražeći privjesak za ključeve, oboje smo strgali gazdine, na kraju smo ih našli po cijeni već jednom spomenutoj u ovom postu.
p.s.
Opet sam prekrdašio vrijeme za post, moram hitro do Alexa, noge su mi već bolje.
p.p.s
Za mobitel sam dao 19.50 eura, tu sam se najviše dvoumio, između ovog bijelog i crvenog više damskog s preklopom s druge dućanske fotke.



Post je objavljen 03.08.2016. u 08:07 sati.