Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/avaspava

Marketing

J'me tire - šta god značilo

Ovo je pjesma koja me je okupirala ovih dana i što mi se najviše dopada ne razumijem ni riječ, pa se iskreno nadam da nije o nekome ratu, bijedi ili bolesti jer ne bih voljela da me usrećuje tako nešto. A i ne podsjeća me na nikoga što je čini vrlo značajnom.



Moj dragi šogor i dva lijepa nećaka, skupa sa svojim velikim prijateljem, otišli su juče ujutru.
Iskreno mi je bilo žao. Jebiga, nisu oni krivi što sam ja takva kakva jesam. Šogora sam se nekad davno bojala. Bio je policajac koji je moju sestru jednom zaustavio na semaforu jer je gurala bicikl preko zebre, a on joj je naplatio kaznu jer nije imala svijetla. Sestra kaže da su joj svijetla bila sasvim u redu, naravno. Šta je sve muškarac sposoban učiniti da osvoji ženu koja mu se sviđa.
Veliki prijatelj me je baš čvrsto zagrlio, i zahvalio se za opranu robu, skuhane ručkove i pive koje sam im hladila. Bilo je malo nakon 6 ujutru i ja sam samo rekla - dođite opet. Zagrlila još jednom nećake i mahnula. Vidjela sam da je tati teško, tko zna hoće li vidjeti unuke opet nekad.
I život se opet nastavlja. Sestra mi je javila da su jutros sletjeli u Perth i da je sve u redu. I da sam im baš bila cool :)

Jutros sam predala kolegici smjenu, sve papire, protokole i ostalo. Rekoh joj da mi čak ni za plaću ne mora javljati.

Regina je zvanično na odmoru. yes





Post je objavljen 02.08.2016. u 15:30 sati.