Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigekojeoduzimajudah

Marketing

Guillaume Musso - Zov anđela

Guillaume Musso - Zov anđela
U izdanju FOKUS na hit

Moram priznati da sam ovisna o mobitelu. Svagdje ga nosim, ne idem spavati ako najprije nisam pregledala sve obavijesti, čim se probudim bacam pogled na njega. Nedavno sam ga razbila i osjećala sam se totalno izgubljeno. Da ga izgubim, pa ne bi ništa vrijedno našli, imam samo fotke klinaca i videa njihovih majmuniranja.

Tjedan dana prije Božića, na aerodromu u New Yorku, Madeline i Jonathan sudare se u kafiću i slučajno zamijene svoje mobitele (ista marka, isti model, ista boja).
Madeline se tek zaručila, ima svoju cvjećarnicu u Parizu.
Jonathan je razveden, ima sina Charlya, ima mali restoran u San Franciscu.
Nakon što ustanove da su zamijenili mobitele, uspostave kontakt, no nešto ih vuče da malo pronjuškaju po tuđem mobitelu. Jonathan prekopava po Madelineninom mobitelu, a Madeline istražuje Jonathana na internetu. Jonathan otkriva njenu tajnu i nakon pomnog istraživanja shvati da je i on povezan s njenom prošlošću.
Kakva to priča povezuje Madeline i Jonathana?

Već sam bila rekla da obožavam Mussoa, a sad je to definitivno, čovječe,lik je odličan. Toliko dobro piše, uvuče vas u priču, a onda toliko zaprepastu da je to čudo. Već sam se, donekle, navikla na njegove čudne zaplete i još čudnije rasplete,ali stvarno, najstvarnije, svaki put me iznenadi svojom maštom. Uživala sam u svakoj stranici, stalno sam bila u napetosti i iščekivanju kraja i otkrivenju svih tajni. U pozadini ove priče krije se prava krimi radnja koja postepeno preuzima radnju romana i to je ono što će vas toliko zaokupiti da nećete ni shvatiti kako je vrijeme brzo prošlo.
Moja preporuka za ovaj roman.

Napisala Dijana Mandić

Post je objavljen 01.08.2016. u 09:07 sati.