Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SJEĆATE LI SE DRAŽENA KELEMINECA "MALOG PARAGE" ?!



Povodom rasprave na facebooku u vezi članka: DRAŽEN KELEMINEC OBITELJSKI JE NASILNIK IZ KOPRIVNICE I PREDSJEDNIK MARGINALNE STRANĆICE A-HSP

Vlado Modrić: Branko 1990-te je Mesić održavao najustaškije govore u Hrvatskoj, sjećam se u Pakracu ispred Katoličke crkve njegovog govora i predratnih u ono vrijeme fizičkih sukoba koje smo imali u Pakracu. Tko je mogao znati osim udbe što i tko je Mesić kad je uspio izvarati i Australske Hrvate. Zašto Štit ne priključiš Pravašima i zajedno jači na mandate.

Kandidat za Sabor RH., je bio Branko Stojković, koji je sam svojom rukom u Bjelovaru, za vrijeme izbora polijepio preko 5000 velikih plakata HSP-a. Pitam vas tko je nešto slično od hrvatskih političara napravio???

Branko Stojković Gosp. Vlado Modriću, ja sam ostao jedini dosljedan pravaš i HSP-ovac i nisam mijenjao svoje mišljenje. Pitajte; Keleminca zašto je napravio razdor u HSP-u, i zašto je na mene jako lagao,.., zbog čega ? Htio mi je za tajnika ogranka u Bjelovaru postaviti Titu Gubića. Dajte vidite na Googlu, tko je taj "lik" i s čime se danas bavi... A mene su htjeli Keleminec i Paraga maknuti i postaviti "ljagu" od čovjeka Vladu Mađera. I onda se zapitate - tko je učinio urotu i probleme... Htjeli su prisvojiti moje plodove rada...

Dražen Keleminec, samozvani mali Paraga" odrekao se te titule i naslova kada je osnovao svoju političku stranku A-HSP-e. Ali iza sebe je ostavio teški "vonj" i smutnju... Keleminec je obiteljski nasilnik i obuzet misijom "spasiti Hrvatsku, a najbolje o svemu bi mogla reći bivša pretučena mu supruga. Ostaje mi pozvati vas da čitate tekstove od Branka Stojkovića - Štit.

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3226.


Post je objavljen 31.07.2016. u 17:32 sati.