Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nediljkonedic

Marketing

Ana Arp

Na blogu "TIO" Slavka Bovana pisalo se o osobama čije ime i prezime ukupno imaju 6 slova. Temu je potaknuo Rešad Besničanin govoreći o srpskoj voditeljici Anji Mit. Zahvaljujući Marku Matoliću profesoru hrvatskoga jezika i književnosti u osnovnoj školi Fra Ilije Starčevića u Tolisi kraj Orašja u BiH, koji je u časopisu Naslijeđe (broj 17,Orašje, srpanj/juli,2016., str. 16) objavio ocjenu djela Tri mita o putovanju iza Sunca Ane Arp, ponovno se prisjetih toga.
ANA ARP (Beograd, 1985.) diplomirala je opću književnost i teoriju književnosti na Filološkome fakultetu u rodnome gradu. Svemrežna je novinarka, oglednica, umjetnička kritičarka i svjetska putnica. Knjigu Tri mita o putovanju iza Sunca objavila je ove godine. Uređuje i vodi svemrežni časopis i blog za umjetnost A.A.A. (anaarpart) te surađuje s više svemrežnih magazina.
Kako je u Čvorovome ER3 iz 1990. na str. 82 pod natuknicom ARP navedeno više stranih kratica i jjoš tri opisa (ime njem. graditelja orgulja Schmitgera, 1648.-1719.; fr. kipar, slikar i književnik suosnivač dadaizma, Jean (Hans), 1887.-1966.; grad u Texasu I od Dallasa), eto nove mogućnosti za opisivanje troslova ARP.

Zanimljivko

Post je objavljen 30.07.2016. u 20:04 sati.