Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Spas svih ljudi u domovini je narodni referndum !

HRVATSKI NARODE PROBUDI SE, MOŽDA VEĆ SUTRA BITI ĆE NAM KASNO.



Premalo se u Lijepoj našoj govori o ljudima kao što je general Željko Glasnović, a njegova biografija baš to zaslužuje. U Srbu (27.07.2016.) on je rekao Zoranu Pusiću da je demon i moralna nakaza.

Na taj dan, 27. srpnja 1941. godine u Srbu organiziran je ustanak od komunista i četnika, i započeo ubijanje i klanje Hrvata iz toga kraja. Zaustavljeni je vlak koji - vozi je na relaciji Split - Zagreb, a tom prilikom su ubili katoličkoga svećenika na posebno zvjerski način. Ispekli su ga na ražnju ?!

I takva zvjerstva neki danas slaviti, u ovoj tobože samostalnoj Hrvatskoj?! Za ne povjerovati što je sve moguće u ovoj našoj yugo-udbaškoj državi... Kako Stjepana Mesića i Milorada Pupovca nije sram u Srbu držati govore.

Tko ih je doveo na vlast? Nisu problem samo oni, najveći je problem zatucana masa tj. korumpirano interesna stoka koja se nalazi na njihovoj sisi.

Masa je hrpa malograđana koja je prodana iz koristoljublja. Sitnim dušama nije bitna stranka ni lijeva ni desna pa čak ni tkz. treći put, njima je bitan samo vlastiti interes i na koji način se mogu okoristiti "grebanjem" u političkim strankama.

Stoga pitanje je za vas : Tko će nas spasiti od nas samih, tko, molim Vas lijepo? Neki novi mesija? Ili neki (izmišljeni) dragi bog ili vrag... Ako istinski nismo jedinstveni - nema nam onda budućnosti...


ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3207.


Post je objavljen 29.07.2016. u 03:23 sati.