Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TKO SU VLASNICI ZEMLJIŠTA NA MUTAN NAČIN ?!



Do gradskoga i drugog zemljišta na jeftini su način došli : Zdravko i Višnja Pevec, Igor Habalija, (pokojni) Ivan Butković - Bubi, dr.Davor Diklić i Marijan Polašek... Kupili su parcele koje poslije vrijedile su milijune kuna. Na tim parcelama su u-glavno niknuli trgovački centri : "Plodine", "Lidl", "KTC-e", "Pevec", benzinske pumpe "Lepirac", i pumpa u zoni jug. Posebno je zanimljivo da DILERI sa zemljištom su sadašnji i bivši političari...

Sporna zemljišta nalaze se na Vukovarskoj cesti, Gornjim Plavnicama, Prespi, Slavonskoj cesti... Takav slučaj govori da sve službe kontrole spavaju. I Zdravko Mamić, nogometni menađer ima zemljišne lokacije u našem Bjelovarsko-bilogorskome kraju. Njima će se vratiti uloženo.

Branko Stojković - Štit je tako hrvatskoj javnosti svojom logikom pokušao predočiti zastrašujuću iluziju u kojoj živi naše društvo, da se netko bogati preko noći na vrlo laki način. Pročitajte ovaj članak i razmislit što ovdje piše. Drugim riječima, država si je dala za pravo u korist države "pogodovati" zemljišnoj mafiji, i svakome od nas oduzeti ono što oni smatraju da je od interesa države.

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3202.

Post je objavljen 24.07.2016. u 13:20 sati.