Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Kongres PPI (svjetske piratske organizacije) u Berlinu



Na poziv Jelene Jovanović komunikacijske menadžerice i jedne od osnivačica pokreta svratili smo na kongres barem pozdraviti poznanike jer se, barem ja, organizaciji u ovakvom obliku ne osjećam više blizak. Odmah nas je primjetio i srdačno dočekao Belgijanac Koen, bivši dopredsjednik i zaljubljenik u Hrvatsku, zatim se javio aktualni potpredsjednik Schiffer, odmah je nastupio simpatično direktno pitanjem jesmo li gladni, Jelena se nije mogla javiti jer je izuzetno pozorno pratila izlaganje na video zidu, Berlinac Hensler nas je odmah pozvao na akciju lijepljenja plakata jer su kod njih uskoro parlamentarni izbori, pozdravila nas je još nekolicina čija imena baš ne pamtim ili jednostavno ne znam ni izgovoriti, a kamoli napisati, a javljali su se i Jinu meni nepoznati.
Prvo što sam primjetio ušavši je bila gomila muškaraca nabijenih u prve redove i šest žena međusobno odvojenih u prorijeđenim zadnjim. Čehinja je imala zanimljiv kompletić ali je jurila pa je nisam uspio snimiti, Jelena se zanimljivo ofarbala i to bi bilo to od zanimljivosti.
Pirati su postali stranka ozbiljnih ljudi, najbolji su ih uglavnom napustili. Tamo gdje žene sjede u zadnjim redovima nema mjesta za mene.
p.s.
Zadnja fotka preuzeta s drugaricinog fejs profila, i na njoj se vidi kaskanje za vremenom.



Post je objavljen 24.07.2016. u 09:15 sati.