Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PRIJEVARA OD TITE GUBIĆA TEŠKA JE 250.000 EURA (3)



Bjelovarčanin Tito Gubić zbog prijetnji Tatjani Bedeković, ravnateljici bjelovarskog Centra za socijalnu skrb, odležao je u zatvoruu godinu dana.

On kaže: Od ranog djetinjstva osjećao sam zbunjenost i konfuziju. Bio sam žena zarobljena u tijelu muškarca.

Gubić nekad nasilan - a sad nježan ispovijeda se: Potiskivanje, poricanje i vlastite sumnje i neodlučnost dovele su me dovelo me do depresije i lošeg psihičkog stanja. Tek sam po postavljanju konačne dijagnoze, a kod mene se radilo o poremećaju spolnog identiteta u životu. Tito ima novi spol, i zove se: Ivana Zdravka Josipa R., nekadašnji je Bjelovarčanin, koja sada živi u Zagrebu.

Zanimljivo je; da (bivši) Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić (Rom), odbio je molbu za pomilovati svog Roma TITE GUBIĆA, sina Đure, rođen 1965. godine u Bjelovaru. Gubić se je čak jednom prilikom (prije toga) fotografirao s predsjednikom Mesićem, u Bjelovaru.

Iz Zagreba u Bjelovar stigli su i došli kod mene kući od pokojnog Alojzija C. (78) kćer R.G., i njen suprug T.G., i zatražiti su pomoć - da nešto ja poduzmem ispred ŠTIT-a, jer T. Gubić, je došao na lak i perfidan i podmukli način do oko 2. milijuna kuna. Oni kažu da je TITO, taj plan razradio i pripremao već oko dvije i pol godine.

Nastavak slijedi...

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3197.


Post je objavljen 20.07.2016. u 16:29 sati.