Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DOMOVINSKI RAT JE BIO UZALUDAN I POGREŠKA (1)



Izdrkani sinovi oficirski JNA i njihovi očevi vodili su "komunističku frakciju" koju su na-zvali Domovinski rat. Prava istina je: ''Uzaludan vam bio trud partizani, udbaši, kosovci i komunisti..." Kako tumačiti politička previranja nego - da oni iz jedne uniforme - sa simbolom "petokrake" su se presvukli i obukli su drugu uniformu "gardističku" s šahovnicom.

U Hrvatskoj iz godine u godinu poljoprivreda stagnira, štoviše, u opadanju je poljoprivredna proizvodnja. Unatoč ulasku u Europsku uniju, mala gospodarstva nestaju, gase se, farme se zatvaraju, radnih mjesta nema, a tisuće i tisuće ljudi kopaju po smeću i kontejnerima i kantama... Nema mi ništa gore nego kad čujem da je netko dao život za domovinu.

Hrvatski narod, prošao je tegobani krvav put, križni put, u 20-tom stoljeću koje je za nama. Komunisti nisu ogovarali za masovna ubojstva Hrvata, i drugih naroda... Domovinski rat je bila urota i prijevara Hrvatskog naroda. Pitam vas: Gdje je danas Matica hrvatska i ima li ona moralne snage i intelektualne i pravedne odlučnosti prihvatiti izazov ovog novoga vremena.

NOB-e i CK-SKJ nisu nigdje nestali, svi oni su tu, i nisu nikuda otišli... Oni su nastavili držati Hrvatsku, u svojim "crvenim kandžama", i biti gospodari "kaosa" i gospodari mnogih pljački; od privatizacije i pretvorbe narodne i nacionalne imovine, pa sve do milijardi dolara i milijardi eura zaduženih kreditima... U Hrvatskoj su stalni šefovi na vlasti: Stjepan Mesić i Josip Manolić.

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3195.


Post je objavljen 19.07.2016. u 09:45 sati.