Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Bilježim odmaranje



Nakupilo se umora, po cijeli dan dremuckamo. Početkom idućeg tjedna bi trebalo na put u Berlin, odgađamo početak pakiranja, punimo energiju. Prije smo više strepili jer drugi strepe za nas, sad bismo najradiji preskočili put, daleko je ono veselje, put je cilj. Dosadna mi postaje i Dašina berlinska knjiga, sad već počinje o ratu, ratovi su uglavnom zbilja dosadni s distance, u literaturi mi je samo "Rat i mir" bio donekle čitljiv.
Događanja u Turskoj sam pratio malo preko twittera, imam par i turskih prijatelja, izuzetno veliko razočarenje kod njih, bit će još veće jer su počela nagađanja da je sve to despot izrežirao, ne bi li likvidirao svoje razumne protivnike. Kaže mi frendica, da nije njena dva psa, preležala bi subotu u krevetu, gadi joj se ustati.
Lagano se dopisujem s jednom od organizatorica jubilarne desete svjetske piratske skupštine, pozvan sam i bit ću ako sve bude u redu s berlinskim stanom gost tamo, zanimljivo mi da postoje ljudi koji nisu izgubili entuzijazam, nadam se barem ugodnim susretima.
U Rijeci su ti studentski sportski susreti, ne vidim mladež baš po Korzu, al eto, jučer u pizzeriji "Pampas" na Trsatu čuje se uglavnom engleski.

Post je objavljen 16.07.2016. u 15:11 sati.