Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Hura, opet cenzura

Trebao bih biti zadovoljan, opet me se primjećuje, opet me se zabranjuje, znači provociram, tako bi to išlo po nekadašnjim mjerilima. Na instagram uglavnom stavljam fotke koje nisu bile na blogu, imaju admine i jednostavno se rješavaju provokatora, ono što je na blogu veliki problem. Ali eto, danas te ta efikasnost dokačila. Nakon otprilike petstotinjak lajkova dobio sam obavijest na ekranu da mi je skinuta fotka. Nema čak ni kod fejsa mogućnosti pokušaja obrazloženja, možeš samo kliknuti u redu, ne postoji drukčiji način za vraćanje zajednici.
Problematično je malo golotinje, ni tu mi nije jasan kriterij, jer se nije reagiralo na fotke potpuno golih osoba. Osoba ima naočale i teško ju je identificirati. Nelijeni i pronicljivi posjetitelji mog bloga primjećuju da golotinja nije sama po sebi cilj, uvijek postoji i neka priča, neki detalj, ovdje skrećem pozornost drkadžijama i konzervativnim babama na pticu.
Nevjerojatno mi je kako se stalno priča i vjeruje u priče o socijalizmu koji je cenzurirao golotinju, dok smo ovdje eto imali Playboye i sličnu slobodu. Sve se više sa sjetom osvrćem na vrijeme kad sam uživao u DDR stipendiji, kako zdrav i normalan odnos prema tijelu, nema toga više.
p.s.
Jučer se uopće nije pojavilo da sam objavio post, taj Bug ovdje je zbilja počeo pretjerivati...Post je objavljen 15.07.2016. u 22:11 sati.