Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dolldivine

Marketing

COLLAB- FAVORITI ZA LIPANJ

Bok svima! Za početak želim reći da je ovo prvi post na novom blogu,a prvi post je,ni manje ni više nego COLLAB! Ovaj collab je napravljen s mojom dragom blogokolegicom i prijateljicom s bloga Be Cool With Me,a njezin blog možete posjetiti OVDJE.

Malo kasnimo s ovim postom jer je lipanj već dobro debelo iza nas,no to nas ne sprječava da danas napišemo ove postove.

Pa krenimo!

1. ESSNECE ALL ABOUT MATT! FIXING COMPACT POWDER

Ljeto je vrijeme kada se ne nosi neki jaki makeup,već se eventualno nanese korektor,rumenilo,highlighter ili BB krema i neki fiksirajući puder. Ja sam ovaj puder kupila isključivo jer mi je trebao da mi fiksira korektor ispod očiju jer nosim naočale pa mi se tijekom dana nakupi hrpa tog korektora na donjem dijelu okvira. izgledam kao Ninja Kornjača.nut Ovaj puder je bijele boje,no kada se stavi na lice,postane proziran. Radi svoj posao kako treba. Proizvod se lagano trusi te treba paziti sa njegovom primjenom.


Nijansa pudera: all about MATT!
Cijena proizvoda: 25,90 kn
Količina proizvoda: 8 g


2. EOS BALZAM ZA USNE

EOS ili Evolution of smooth je definitivno najpoznatiji balzam za usne na svijetu. U našim drogerijama dostupan je od veljače 2016. Od tri ponuđene nijanse koje su bile kod nas donedavno (Summer fruit, Strawberry sorbet i Sweet mint) ja sam uhvatila jedinu,duuugo željenu nijansu- Summer fruit. EOS je originalan,miriše po nekom tropskom voću i proziran je na usnama. Jako mi se sviđa,a pošto treba hidratizirati usne ljeti kao i zimi,EOS je savršen izbor.

Nijansa EOS-a: Summer fruit (također dostupno u nijansama: Strawberry sorbet,Sweet mint,Lemon drop i dr.)
Cijena proizvoda: 45,90 kn
Količina proizvoda: 7 g


3. ESSENCE CINDERELLA HIGHLIGHTER

U zadnje vrijeme obožavam isprobavati highlightere. Za sad ih posjedujem dva i oba su Essence. Ovaj o kojem ću sad govoriti je u "praškastom" obliku.Cinderella je bila Essenceova limitirana kolekcija i taj sam highlighter ugrabila bez razmišljanja jer sam ga "upikirala" čim je ta kolekcija stigla. Hladnog je podtona i dizajn mu je predivan,na ružice.cerek Ove kolekcije više nema kod nas,ali sam jako sretna što sam uspjela uhvatiti ovo malo čudokiss

Nijansa highlightera: 01 THE GLASS SLIPPER
Cijena proizvoda: 13,90 kn na popustu,cijena bez popusta: /
Količina proizvoda: 9 g

4. ESSENCE MAKE ME BROW EYEBROW GEL MASCARA

Ja imam vrlo guste obrve za koje se teško nađe određeni tip gel maskare. Zato sam malo "potrčala" do Esseceovoe police i tamo NAPOKON pronašla tu pogođenu nijansu gela za obrve. Ne preporučam vam da na dane kad je temperatura dosta visoka nanosite ovaj gel i to još ako nosite dioptrijske naočale kao ja ili samo sunčane naočale.. Ja sam ga nosila u Zadar kad sam išla s prijateljicama i na dijelu okvira kod obrva se taj gel doslovno skinuo. Zato bi bilo dobro da jkoristite sjenila za obrve. Kod nas,u ovom sjeverno-zapadnom dijelu nije tako vruće pa bi ga se još moglo nositi.

Nijansa gel maskare: 03 soft browny brows (također dostupno u nijansama: 01 blondy brows i 02 browny brows)
Cijena proizvoda: 21,90 kn
Količina proizvoda: 3,8 ml


5. DNEVNIK

Ovaj dnevnik sam kupila iz razloga jer mi treba kao neki notes koji mogu nositi u torbi. Kupila sam ga jer je ljubičasti,girly style i fashion themed.wink Dolazi u setu s kutijom,lokotom,malom pinkalom i ključevima.

Boja dnevnika: ljubičasta
Boje stranica: ružičasta,ljubičasta,plava
Cijena dvevnika: 19 kn


I to je sve za današnji,prvi post na blogu! Vidimo se ubrzo u sljedećem postu i ako želite još collaba,pišite mi u komentare!!!kiss

Post je objavljen 15.07.2016. u 10:59 sati.