Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velikiplan

Marketing

55. Oslobođenje - Cloweinija

Perin ružičasti kombinezon mladim damama snažno ograničava percepciju njegove muškosti, ali samo dok iz njegovih usta ne poteku rijeke mudrih i smislenih riječi koje ga uzdignu iznad kala običnih muškarca. Uglađeni majstor aktivnog čavrljanja potpuno preuzme njihovu pažnju i odvrati je od upitne boje pa vješto, ali indirektno, slikovito ukaže na prednosti koje posjeduje.
Djevojke zadviljeno slušaju kako govori o snažnim dubinskim paralelalma koje povezuju ubijanje divljih zvijeri golim rukama sa svjetskim poretkom koji bi garantirao dobrobit za sve, uz siguran napredak prema zvijezdama koje ipak najsnažnije žare iz njihovih očiju...
Okrenem se Aboridžinu.
"Gdje si naučio to što ih učiš o povezivanju s božanskom ljubavlju?"
"Od tebe", kratko će on.
"Od mene?" začudim se.
"Dok si ona tri dana kod mene ležao u transu, pažljivo sam slušao što pričaš. Objasnio si mi sve što je bilo potrebno. Ustvari, cijelo sam vrijeme imao osjećaj da pričaš upravo i jedino meni."
Oblije me znoj.
"Nisi mi to rekao."
"Nisam, ali vidiš kako sam drevna znanja nekog plemena s kraja svijeta lijepo prenio ovdje i primijenio na cijelo selo te kako su se brzo primila na plodnom sniježnom tlu."
"Vidim."
Dakle, tako je neuki prodavač hamburgera postao učitelj.
Nastavi mi opisivati užitak svakodnevnice provedene u oštrom bordanju po obližnjem glečeru, vođenju pansiona i podučavanju svojih sljedbenica koje s užitkom, povezane u božanskoj ljubavi, rade za njega.
One koje nisu zaposlene u pansionu dolaze skoro svakoga dana, donose darove i svoju ljubav, čvrsto vjerujući da je njegov dolazak u njihovo planinsko selo označio novi povratak Svemogućeg među ljude.
Prema točno određenom rasporedu Aboridžin ih blagoslivlja dubokim smislom Energetske povezanosti koja nakon pravilne stimulacije tjelesnih centara izbija iz njegova tijela u vidu blagoslova bijelim mlazom, što će uskoro, siguran sam, rezultirati naglim porastom lokalne populacije.
Brojne sljedbenice u jednom zaista imaju pravo, Aboriđin je uistinu Svemoguć i čini štogod poželi.
S njima.

Post je objavljen 14.07.2016. u 09:43 sati.