Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Zaradi se valjda i od tog turizma



Krk je postao visoko kategorizirano turističko odredište s nikad više seljačina među gostima. Meni je već par godina potpuno dosadan, jedino je društvo na toj psećoj plaži malo podnošljivije, ali je uvijek gužva i predaleko je od grada.
Golaće i ostale prirodne ljepote su uspješno protjerali istočnoeuropski stratezi razvoja mjesta, a i klerikalni duh domaćih mačoa u pumparicama. Golaće možemo viditi na jahtama koje zalutaju i kratko zastanu u nekoj od zbilja lijepih uvala, prirodu visokoumni planeri ipak ne mogu tako lako nepovratno uništiti.
Jutros prije šest sam međusobno vezane pedalina na jednoj plaži gurnuo u more, nije se moglo proći, čak je Jin zbunjeno stao, jedna njemačka joggerica mi čestitala i spomenula sramotu, na psećoj plaži sam iz pličaka izbacio dva ježa, nikad ih tamo nije bilo, par desetljeća prolazim, igraju se valjda domaći balavci. Cijene su naravno na nivou, no eto, moram napomenuti, u "Boru" sam u sklopu kompletnog ručka s otužnim kompotom na kraju, nakon svih tih godina pojeo dobru juhu na otoku.
p.s.
Pogriješio sam spol osobe koja se iz mora penjala na barku, al eto, to je samo do mene, navodim bez ikakvih aluzija, čisto usput.

Post je objavljen 10.07.2016. u 22:36 sati.