Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

HRVATI DILJEM SVIJETA UJEDINITE SE (3)

HRVATI DILJEM SVIJETA UJEDINITE SE (3)

http://www.pokretzapreporodhrvatskogduha.hr/?view=cmt&newsid=139



Robovi požuda, u stvorenim uvjetima, iscrpljuju pojedince i neodlučan narod u cjelini, orgijaju koalirajući sa „snagama“ i strankama koje se protive pravilima Života, opisujući sebe dopisuju i dalje pokazuju svoju neurednu volju, ipak . . . A Hrvati u cjelini suodgovorni su za stvorenu agoniju, suodgovorni su . . , ne traže od takvih savjete, pomoć, niti vođu Hrvatima, ali . . .

Požudno – truli, tendenciozno lažima uvjeravaju i ruše temelje, usmjeravaju u beznađe, što je uzrok i posljedica požuda, . . I nakon što su Hrvati toliko puta iznevjereni još su požudni na sceni. Ispunio se dovoljan razlog, očigledno se zlo urušava. Ovih dana konkretan primjer, a povodom dodjeljivanja ulice u Bilicama hrvatskom knjževniku dr. Mili Budaku . . , duhovni slijepci, otrcanom demagogijom, neuvjerljivo proturiječe logici zdravog razuma, dok iskrivljuju termine ili ih krivo intepretiraju, i pored što se u svakom rječniku može vidjeti značenje .

Trebaju samokritički spoznati da su robovi požuda, a ne preko novinara izjavljivati ( u drugom slučaju ovih dana ) da nisu znali što znači riječ koalirati s nekim, nekom strankom ili u krevetu . . .

Pojedinac kao žrtva požude i bakljanoša je konačan . . , nije znao dok je u zanosu rastakao jedno i činio smrtni grijeh, ali paklene posljedice pripadaju grješniku, koji ipak u konačnici ne može zaobići i svoje patnje, ne može ih prenijeti drugom pojedincu ili . . , sve je zaslužio dok je vampirskim orgijanjem i koaliranjem rušio dostojanstvo . . ,

Kao da je važno što nisu iz rječnika naučili što označava riječ fašizam - sloga, zajedništvo u Bilicama pokraj Šibenika i Hrvatskoj. I dalje, lukavo, zaobilazeći nedjela kao teret, izjavljuje da je pogledao u riječnik i naučio što znači riječ koalicija . . . , kada požudna osoba koaliranjem razdvaja, rastače JEDNO, čini smrtni grijeh, ne bi koalirao s kime je koalirao izjavljuje kada ispašta. Eto egoista pojedinca – neznalice koji se usudi . . . i dalje za sebe – koalirao bi ili ne bi koalirao, nesvjesni požudni egoist koaliranjem bi razbijao JEDNO, bez kazne.

Nije čudo da hrvatski narod toliko ispašta kada dozvoli, tko zna po koji put, da se takvi pojedinci nametnu za vođe pa devastiraju grunt, ognjišta, opće dobro, dostojanstvo, . . . Hrvata.

Tendenciozno bi koalirali sa seljačkom strankom dok kalkuliraju, jer još je ostala neobrađena i zapuštena zemlja kojom upravljaju potomci . . , gdje vide osobne koristi, kruh bez motike. Dakle, rutinirano, bezkarakterno zlo tako djeluje i kalkulira s obiteljima i temeljima hrvatske države - općim dobrom, a riječ je doslovce o odmetnicima koji egoistički koaliraju sa zlom, dok razbijaju JEDNO – cjelinu, radi samozadovoljavanja. Hrvatsku domovinu doživljavaju kao „slučajnu državu“, kao vjesnici zla, prikladnom propagandom za mase, uspješno prodaju maglu naivnim Hrvatima, iako slučajnosti nema, a čime se služe kao demagozi - neznalice . . , pa tumače od slučaja do slučaja.

Dakle, riječ je o konkretnim robovima požuda, a ne slučajnim neznalicama, konkretnom zlu, koje Život ne živi, samo su vijesnici tragedija i zastupnici smrti. Samo ih zanimaju vremenska radoblja iz prošlosti posrnula čovjeka, u kojima se orgijalo. Takvim željama usmjereni su u konačnom pravcu, baš kao i njihovi zakoni koji im nisu trajnija garancija. Jer danas slove kao varalice koje su u strahu i panici, očajavaju i boje se da se Hrvati angažiraju - oni koji se brinu o općem dobru, dok rade.

Robovi požuda, besramno kao opomene, postavljaju se kao sudci, kao ološ da mu se ne bi sudilo. Takvom šablonom infiltrirani su u hrvatsku policiju i sudstvo, a kao veleizdajnici koaliraju, štite se silom kao pravdom. . ., a neodlučnim pojedincima ili narodu kadija tuži i sudi, što će trajati sve dok Hrvati ne budu odlučni. Konkretno, Hrvati. . . kao da nisu krenuli u domovinski obrambeni rat 1991. godine koji je trajao 5 godinaa, pa iz neznanja slave drugi svijetski rat kao poraženi i prognani narod na hrvatskim prostorim. Znači treba katarza hrvatskom narodu . . , zbog nemorala u obiteljima . . , požudni potomci bivših i sadašnjih okupatora i dalje likuju. Dakle, spašava odlučna borba protiv konkretnog zla, neodlučnost je najveća mana čovjeka, znači u ime časti i dostojanstva mora se konkretno djelovati, a ne slučajno. . .


Split – Zagreb, srpanj 2016. godine


dr. sc. Ilija Barjašić
Predsjednik Pokreta za preporod hrvatskog duha i
poticanje nataliteta u Hrvatskoj - ŽIVOT
i
Predstojnik HAZUD-a za poticanje nataliteta u Hrvatskoj


Post je objavljen 06.07.2016. u 19:51 sati.