Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugakineziologarijeke

Marketing

Predstavljanje Udruge kineziologa Rijeka na 25. ljetnoj školi kineziologa Republike Hrvatske

Predsjednik Udruge kineziologa Rijeka profesor Davor Juriša prestavio je rad Udruge na 25. ljetnoj školi kineziologa Republike Hrvatske 29. lipnja 2016. u Poreču. U četrdesetminutnoj prezentaciji u kojoj su mu se pridružili mr. sc. Elida Ružić i tajnica Udruge profesorica Katja Luketić prikazana je povijest nastajanja i rada Udruge od samih početaka te davne 1952. godine.
Udruga je tijekom posljednjih 25 godina bila suorganizator značajnih događanja. Članovi Udruge ponosni su na organizaciju 2.-og i 12.-og hrvatskog savjetovanja o obuci neplivača 1995. i 2012. te na svečanost dodjele priznanja kineziolozima Hrvatske u 2015. godini.
Mnogi su članovi Udruge dobitnici priznanja Hrvatskog kineziološkog saveza. Šestero članova Udruge dobilo je najvišu nagradu Hrvatskog kineziološkog saveza Zaslužni kineziolog s poveljom za životno djelo, dvadesetero članova dobilo je Zahvalnicu za dugogodišnji rad sa zlatnom značkom, a čak 47 članova je dobilo Diplomu sa Zlatnom značkom.
Udruga kineziologa Rijeka ima blog stranicu na kojoj se mogu vidjeti važne informacije vezane za rad Udruge.
Ono čime se članovi Udruge posebno ponose je ERS. To je informativno stručno glasilo koje Izvršni odbor Udruge izdaje već 25.-u godinu. Udruga kineziologa Rijeka jedina udruga kineziologa u Republici Hrvatskoj koja izdaje svoj časopis.
Ustroj Udruge kineziologa Rijeka: predsjednik, dopredsjednik, tajnica, izvršni odbor, nadzorni odbor, sud časti i skupština.
Statut Udruge donesen je 2015.
Udruga kineziologa Rijeka je članica: Hrvatskog kineziološkog saveza, Zajednice sportova Primorsko-goranske županije, Riječkog sportskog saveza i Saveza školskih sportskih društava Primorsko-goranske županije.
Predsjednik Udruge profesor Davor Juriša zahvalio se svima koji su sudjelovali na predstavljanju Udruge kineziologa Rijeka, a posebno Organizacijskom odboru 25. ljetne škole kineziologa Republike Hrvatske na čelu s prof. ereritusom dr. sc. Vladimirom Findakom i Upravnom odboru Hrvatskog kineziološkog saveza na čelu s predsjednikom prof. Vlatkom Matijevićem kojima je uručio prigodne poklone i zahvalnicu.




Post je objavljen 03.07.2016. u 23:39 sati.