Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

Kao volimo...

...čitati knjige.....auuuuuuu!!!!!
Volim čitati,Volim miris knjige,volim uroniti u taj čudnovati svijet i maštati,stopiti se sa ljudima i događajima.Ali što ne volim kad se ljudi presravaju (oprostite na epitetu)zaliven
Jučer sam bila na Zrinjevcu,na našoj plaži. Prijateljica i naši klinci. Sjele smo u udobne stolice,klinci legli na ležaljke i uživale uz kavicu.Djevojke i mladići koji su zaduženi za red donjeli su nam knjige i slikovnice. Ok....niti jedna meni nije bila zanimljiva a i s obzirom na umor prihvatljiva.Mi smo se naslikavale i smijuljile,dale si iscrtati ruke raznim morskim znakovima.
A ostali.....primili knjige,otvorili od sredine i samo gledali očel kaka kamera da virne!!!! Bože......smijeha i sramote. Daj majketi,jel se knjiga čita od sredine???? Ko mi svi ludi. Gledam i ne vjerujem.
Meni je to svetogrđe!!!
Neki dan mi je dijete reklo da joj je knjiga toliko zanimljiva da dva dana nije pogledala niti tv niti komp. Srce mi ko kuća! Ima li išta ljepše kada znaš da jedanaestogodišnjakinja uživa u čitanju. Da plovi na oblacima sa svojim junacima.I zaspe sa knjigom ( ne mobitelom) u naručju.
Onda ju odvedem na takav jedan događaj koji je željno isčekivala i kaj.....oni čitaju od sredine!!!!! headbangmad
Sva sreća da nisam normalna pa od svega šalu napravim.
Postalo je moderno hodati s knjigom u rukama. Čitati u javnom gradskom prevozu. Mahati s njom drugima ispred nosa. A da te iste šetače i mahače pitam kaj su pročitali ne bi ni naslov znali reći.
Zato vas lijepo molim NE DIRAJTE MI U KNJIGE!!!!!! Ili čitaj il prošeći ali ne glumataj-thumbup

Post je objavljen 03.07.2016. u 20:27 sati.