Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninerijeka

Marketing

Rene Bitorajac kod Vrbovskog gradi bungalove i manji hotel

Zadovoljstvo Bitorajčevim ulaganjem ističe i direktorica TZG Vrbovsko Tanja Kušić koja naglašava kako dolazak svakog ulagača koji planira razvijati turizam za područje Vrbovskog znači puno, a pogotovo ako je riječ o poznatoj osobi poput Bitorajca.
- Za njegova ulaganja će se čuti, a to je onda automatski i plus za cijeli ovaj kraj. Bitorajac godinama dolazi u svoju vikendicu, jako mu je dobro poznato ovo područje i zbog toga je odlučio uložiti turističku djelatnost. Naravno, s naše će strane imati svu pomoć koju mu možemo pružiti, rekla je direktorica Kušić istaknuvši kako je Bitorajac nedavno pokazao spremnost promidžbi ovog kraja i to sudjelovanjem na prezentaciji novog vizualnog identiteta TZ Grada Vrbovsko.
Tom je prigodom Rene Bitorajac novinarima rekao kako još od djetinjstva dolazi na ovo područje koje za njega znači idealan odmor i opuštanje. Na tom predstavljanju nije bilo govora o njegovim potencijalnim turističkim ulaganjima, a ni sada na naš izravan upit nije želio biti konkretniji i detaljniji, već je samo rekao da je još prerano govoriti o bilo čemu, ali da svakako planira sudjelovati u jačanju turističke ponude kraja u koji dolazi godinama.
Na Vrbovšćanima je da se nadaju da će to biti što prije Istra nekretnine

Post je objavljen 01.07.2016. u 15:57 sati.