Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

taj mračni predmet želje

Ajmo u kolonu vi nesriće

E vi, vi šta se čudite

Prvo ti Domenico, pa onda ti El dijablo, aj iti Marijoneta, i Sarah be ti obavezno, tebi su uvik sile nečiste u glavi, kako vas nije stid, uvik van je isto na pameti.

Daklen radi se o naslovnici, jebate šta mi blogeri volimo bit na naslovnici.

Ta jubav je tolka da nan ništa nije sveto ni strano, samo da bi bili na naslovnici.

Tako poduzimamo raznorazne lukavštine, i kojekakve kombinacije, kako bi se pojavili i šta duže zadržali na naslovnici.

Moglo bi se daklen reć da je misto na naslovnici blogerski sveti gral.

Razne su to metode, evo recimo Lou Salome drži Blognjuza u šaci, zna mu njegove najšporkije tajne, i zato da ona napiše apćiha, završila bi na naslovnici.

Nije nikakva tajna da je Domenico da cili mac dolori istom tome Blognjuzu da ga meti za top blogera.
El dijablo je ako niste znali na vespi šverca Sirijce priko granice u Sloveniju, obuka bi Sirijca u vinčanicu zaveza važe i latu od sardine za vespu da klapa, napisa na vespu just maried i za iljadu euri i priveja priko grane.
Onda je te eure da Blognjuzu da ga meti u top blogere, neš ti njega i njegove vespe.

Samo naivci mislu da Lastavica bez veze manta okolo, ko zna šta ona šverca za onu nesriću Blognjuza, biće marihuanu ko zna nesmi bidna žena reć, odma nahuška Buga na nju.

Najgore od svega je šta iskorištava nevine i naivne blogerice, pribaci i na cool listu i iskoristi, a onda se one bidne pobrišu i nanovo krenu ispočetka, na fresh listi, al eto njega, nanjuši on to i evo ga mala aj budi blog dana, evo sad ću ja tebe pribacit, neke imaju četverostruki Štokholmski sindrom od njega.

Jedno vrime je tija bit omiljen pa se maskira u mene, pa je prikobaciva ljude vamo tamo, i brisa postove, i huška Buga na blogere.
Onda je po bloga bilo napižđeno na mene, radi nesriće, tija san ga tužit za krađu endentiteta pa san mu zapritija i onda se smirija.

Jedino mi nije jasno kakva je uloga Kojotke u svemu tomu, znan iz pouzdani informacija da ona zna ko je on u stvari, i di u dijaspori živi, jer je mora uteć priko granice radi svega šta je činija.

Eto ukratko to je to.

Lipo je bit na naslovnicu ali jel vridno trpit sve šta radi ti Blognjuz.

Zato pridlažen da se pobunimo, da mi priuzmemo naslovnicu, evo ja san vidija da su neki savladali tehniku da kad i bug makne oni se vratu, pa su po cili dan na naslovnici.

Neki odma kad i makne napišu novi post i vratu se.

Različiti su oblici borbe protiv tiranije, ali dok se ne ujedinimo, i dok ne organiziramo demonštrancijune po cilom regijonu, neće bit sriće.

Moramo zaboravit naše razlike, vjerske, ideološke, političke, rasne, spolne i sve druge i ujediniti se protiv zla koje sebe naziva Blognjuz.



Post je objavljen 29.06.2016. u 20:09 sati.