Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Kreće se



Već me malo zamaraju ta napuštanja bloga. Pišemo i objavljujemo u prvom redu zbog sebe, jasno da dijelu nas naš servis nije baš od pomoći s čuvenim bugom, nas nekolicina preostalih starijih smo godinama bili maltretirani ignoriranjem il neuvrštavanjem na cool i almost liste, al eto, tu se zbilja ništa nije moglo napraviti, očekivati da se netko tko je bio poslovno pametan registrirati domenu blog.hr razumije i u vrednovanje blogova bilo bi previše, obično tko se snalazi s novcem, nema pojma o estetici, vrhunac osjećaja za lijepo mu se zaljubiti u vitku plavušu po našim karikaturalnim standardima.
O čemu ja to, pa jedna blogerica je ponovo povrijeđena i ne piše, ništa više, ništa manje, da je nemam na svim tim drugim društvenim mrežama možda ni ja ne bih primjetio, kao što to normalno nitko ni nije...
p.s.
I škampi su odlični u tom ribastanu ili kak se već zove, kojeg smo slučajno otkrili odlazeći na uobičajene ćevape.
p.p.s.
Sretoh i jednog našeg poznatog odvjetnika i pjesnika, koji je izrazio želju da mu na jesen kad izda novu knjigu vodim kampanju na društvenim mrežama, moj stari frend, uvijek je upravljao karijerom, sad eto i živi u Zagrebu.

Post je objavljen 29.06.2016. u 09:22 sati.