Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

after beach party


Još jutros san bija na plaži, gušta u kristalno čistom moru, a sad jebiga, sutra je ponediljak

Jučer je serviser radio aparata izbacija reprezentaciju s Europskog prvenstva, nisan se iznervira jer san zna da će tako bit, uostalom to sam i napisa negdi ovdi pa me Tigi špota.

Zanimljivo je kako svi zaobilazu ka mački oko vrile kaše vruću temu, pa ću evo ja reć, oni šta su bacali bengalke i tili prikinit utakmicu bez obzira jesu
li orjunaši ka šta tvrdi desno krilo saveza komunista, ili su fašisti ka šta tvrdi livo krilo saveza komunista, su bili i jesu u pravu.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, vode notorni kriminalci, koji su postavili ridikula, za selektora, a za nju igraju šupci koji su doduše vrhunski nogometaši, ali kao ljudi i nisu nešto kad pristaju sudjelovati u tome.

I nije reprezentacija iznad svega, ne može bit iznad obraza, i poštenja.

Za takvu reprezentaciju ja ne navijam.

Osim toga sranja u Francuskoj, jučer smo obilježili i 25. Godišnjicu dana kada je većina esdepeovih zastupnika i zastupnika srpske nacionalnosti iz drugih stranaka, napustila sabor, jer se trebalo glasovati o neovisnosti RH.

Danas 25 godina kasnije većina zastupnika esdepea, i zastupnici srpske nacionalnosti imaju iste stavove, a ja sam siguran da ih neće ni promijeniti, ne treba im to zamjeriti ni neki od nas nisu nikad prihvatili Jugoslaviju kao svoju domovinu iako smo rođeni u njoj.

Važno je samo da znamo na čemu smo da se ne lažemo.



Post je objavljen 27.06.2016. u 00:23 sati.