Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

LEPA KOLINEDA I LIJEPI BORIS TADIĆ



U sumraku raspada srpskog i hrvatskog gospodarstva i ekonomije, neka politička klika i u Srbiji i u Hrvatskoj širi iste parole, tj. pušta glupom narodu i stavlja "bubu" u uho. Kao da su oba naroda duševno srodna... Zašto takav odnos i tvrdnja???

Kad je bio predsjednik Tadić u Srbiji, u hrvatskoj su političke i političari u medijima govorili: "Boris je lijep čovjek!" Sad to isto čine u Srbiji, govore kako je; "lepa Kolinda".

Nitko ni u Srbiji ili u Hrvatskoj, ne pita čovjeka kako živi, i da li mu se pletu bore oko očiju... To je dokaz "snage" da više narod nema o čemu pričati, čak ni o tome kako živi. Sugeriraju i djeluju narodu na putenosti i strast. To bi ja nazvao "zlo oko" sotonsko, za ovaj zatucani narod-svijet.

Opčaravati lažnim optikama i tvrdnjama, to prevesti žednoga preko vode... Od te mrlje na mozgu mnogi ne vide svoj bijedni život. Narod nekome "tepa" kako je "lep ili lijep", je teška zaostala primitiva. Instaliranje novoga idola "hrvatske gospe" sa umjetnim trepavicama, kozmetikom,.., i 20-tak plastičnih kiruških operacija za uljepšavanja..

Ima stvarno u Hrvatskoj, pun prirodnih i lijepih Hrvatica, ali nisu svako veće na televiziji... One su ponižene od lažne "lepe ili lijepe" Kolinde. Ali čoporu i takvoj psihologiji ne smeta, jer radi se o masovnoj sljepoći...Nema gorih i štetnih sloboda od liberalnih... Ravnodušan čovjek je bolestan - čovjek. Samo: Slobodan čovjek je ratnik.

To je valjda rekao Tomo Nikolić, predsjednik Srbije, svome srpskome puku, koji je ljubio Kolindu, da je lepa... Nije li to seksistički čin? I stvaranje lažnoga kulta ličnosti. Recite - jesam li u pravu?!


ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)

Broj članaka: 3174.



Post je objavljen 26.06.2016. u 22:54 sati.