Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

mob'tel

neki dan je ona marionetta šta voli stavljat svakakve čudne slikice i videja po svom blogu napisala da ona sa svojon učiteljicon razgovara preko vibera. jebote, pomislija sam, ajme evo još jedne onakve. poslin san skužija da viber nije ono šta ja mislin da je nego da je to virtualno, a u peme doklen smo stigli, sad postoji i virtualni vibrator, nemoš virovat.

sičan se, nije to tako davno ni bilo, ka su se pojavili ovi mob'teli. najprije su bile cigle, valjda je pink floyd na njih mislija kad je sklada 'another brik in the wall' no s vremenom su postajali sve manji i manji, u jednom trenutku su došli toliko mali da si ima dojam kako je svakog petog čovika na ulici zabolilo uho pa bi zaključija, viš šta se događa kad stojiš na promaji.

e onda su ovi šta ih je bolilo uho ošli kod doktora bluetootha (samo ne znam kako plavi zubar može ličit uho) pa in je prepisa da satave kapi u uho i onda je svako desetom nešto iz uha visilo, čovik bi pomislija, ajme bidnog čovika ima drenažu. i to je tako trajalo neko vrime dok nisu počeli stavljat kamere na mob'tele, a nekako u isto vrime se pojavija i fejs pa su se svi počeli slikavat u banju ispri ogledala, neki nasmijani a neki da in se smiješ. onda se ona ekipa doktora sitila da zajebe one kurbe venecijance šta su izmislili ogledalo i smislila prednju kameru, e tu više nije bilo povratka. počeli su po fejsu stavljat šta su kuvali za ručak sa osmjehom nagnuti nad juhom iz kesice i kroasanima iz mikrovalne, to je poprimilo tolike razmjere da je kuhar postalo najtraženije zanimanje, aj dobro tu je malo pomoga i oni goli huhar iako ne bi volija da mi se on skine pa ne znam odakle mu ideja da se tako zove.

eeee, a onda su došli ovi pametni telefoni, tu se već sve raspametilo jer oni šta koriste samsung nikad ne znaju kome je došla poruka, pošto svi koriste oni kurčevi ton ka da tviti zove bakicu, i dok sidiš u kafiću svi gledaju u mob'tel jel njima došla poruka. al nije to sve, kad zazvoni, ako sam blizu, na dohvat ruke, moran se odmaknit jer nikad ne znam oće'l šefiki pobič ruka i iskopat mi oko, pa više ne znam jel to zato što gledam okolo ili zato šta ona ne vidi dobro.

a kako je samo nekad bilo dobro, uvati me sjeta kad se toga sitim. šefika se počela tužit da je boli zapešče desne ruke, dašta kad je dešnjak, i odemo mi u doktora (tada još nije postoja oni bluetooth). u čekaonici nešto svita svi sa bolovima u ruci, do nas neki čovik, onako, vidi se da je navika radit, i čujem kako se tuži na bolove u zapešču desne ruke, dalje se dalo zaključit da čovik po cili dan radi sa hlticom, aj dobro ova moja bar nema takvih problema njoj je po cili dan miš u ruci pa će valjda i terapija biti lakša. kad je pregled proša dokror joj je preporučija da bude manje na kompjuteru, samo mi je žaj šta nisam dočeka ononog čovika da čujem koju je terapiju njemu prepisa. headbang

Post je objavljen 25.06.2016. u 10:13 sati.