Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

JAČI JE PRAZNIK DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE NEGO "DOMOVINSKI RAT" U REPUBLICI HRVATSKOJ



U svom obraćanju hrvatskom narodu Kolinda Grabar Kitarović je kazala: "Hrvatski komunisti su započeli ustanak koji je oslobodio Hrvatsku!"

U šumi Brezovici kod Siska obilježen je Dana antifašističke borbe, u spomen na 22. lipnja 1941. kada je u Brezovici osnovan Prvi sisački partizanski odred, prva naoružana antifašistička postrojba u Hrvatskoj i okupiranoj Europi u Drugom svjetskom ratu.

Svakom je poznato da su yugo-komunisti/partizani/antifašiti ubili dvostruko više ljudi od Ustaša, I da je u ime te iste petokrake dva put napadnuta mlada Hrvatska država - u drugom i domovinskom ratu. Ove crvene zmije nemaju se nipošto hvalit jer su se Ustaše borili za Hrvatsku a oni nisu jer su je 1945 izbrisali. Ako je Hrvatska oslobođena "45", gdje je onda uopće bila u posljednjih 50 godina? Rezultat je danas 3-0 Ustašma!!

Komunisti su od prvog dana napadali mladu Hrvatsku državu iz šume. Nisu poslušali riječi Vladka Mačeka da podrže NDH. Oslobodili su Hrvatsku da su napunili preko 1700 jama sa tijelima uglavnom Hrvatske mladosti. Predsjednice je li to oslobođenje ili zamračenje Hrvatske?

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)

Broj članaka: 3169.



Post je objavljen 23.06.2016. u 10:22 sati.