Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mvko

Marketing

Što je Molitveni vijenac darovao vlč. Pavlakoviću na kraju mise....

Na kraju mise na Mariji Bistrici predsjednica MVKO gđa Marina Šturlić zahvalila je dragom Bogu, Ocu Nebeskome, koji nas je i ove godine okupio u ovom Svetištu Majke Božje Bistričke:
" Molitveni vijenci već šesnaest godina vjerno hodočaste k Majci Božjoj, koja nas je pozvala u službu da molitvom, žrtvom i euharistijom izmolimo duhovno i moralno obraćenje hrvatskoga naroda. Doista se svake godine, kad dođemo ovamo, osjećamo kao da smo došli doma jer dom je tamo gdje nas čeka mama raširenih ruku i gdje se osjećamo prihvaćeni i dobrodošli..."

IgreKlik - Igrice online

Nakon zahvale mons. Korenu, upravitelju Svetišta i svim svećenicima koji vode molitvene vijence, napose prisutnima,
predsjednica se obratila predvoditelju misnog slavlja vlč. Matiji Pavlakoviću, župniku iz Kašine:
"Hvala vam velečasni na svim nadahnutim riječima koje ste nam danas uputili ... U znak zahvalnosti želimo vam pokloniti jedan simbolički dar, a to je rukometna lopta na koju smo vam upisali sve molitvene vijence diljem naše Domovine. Ako se pitate zašto, to je zato jer je naš velečasni u svojoj mladosti bio perspektivni rukometaš. I zato vas molimo, dragi velečasni, budite naš trener, svećenik, prijatelj i odgajatelj. Da bismo postigli moralnu i duhovnu obnovu naše Hrvatske, bit će potrebno odigrati puno utakmica, razbiti mnoga koljena i obraniti mnogo golova..."


Post je objavljen 20.06.2016. u 22:24 sati.