Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ossa

Marketing

Samo to

Samo tipkaj. Eto, sad i to možeš bez većih poteškoća. Ublažavaj tipkanjem nepokretnost i nemoć. Otpuštaj tipkanjem grč i ukočenost.
Zaglušuj tipkanjem zujave, uspaničene misli koje se rasipaju udarcem o zid, koje se zapliću jedne u druge i rasipaju tvoju energiju, iscrpljuju te i ostavljaju ti hrpu smeća zbog kojih ti je još teže kretati se. Nadglasaj tipkanjem natezanja nestrpljivosti, očaja, odustajanja i panike, nemira i umora.

Napisala sam da ću držati glavu nad vodom i da si neću dopustiti utapanje niti maštanje o utapanju, da ću si napuniti glavu i tijelo samo lijepim i ugodnim i plutajućim pojmovima. Pa makar bili i šuplji, plutaju. Ispisivala sam čak sve pozitivne pojmove koje su mi padali napamet na papir lijevom pa desnom rukom, srcem pa umom, ispunjavala sam papir riječima kao što su hrabrost snaga nada strpljivost nježnost ljepota sklad strast optimizam ljubav slavlje. Ispisivala sam ih ne zbog autosugestije i zakona privlačenja i svemira i vibracija i sličnih teorija popularnih filozofija kojima nisam baš naklonjena, ispisivala sam ih da ih malo gledam i da ih se sjetim i da preko znakova, preko forme, možda dođem do njihovih izvora i dijelova mene gdje se kriju pa ih barem malo opipam. Napisala sam i da je lako biti sretna kad si zadovoljna, izazov je biti sretna kad nisi zadovoljna.




Post je objavljen 20.06.2016. u 11:20 sati.