Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA

Destiliranjem bilo koje vode, hlađenjem vodene pare novi materijal je destilirana voda.

O destiliranoj vodi čovjek veoma malo zna, tek toliko logično da nije za ljudsku upotrebu.

Na drugoj strani infuzije se izvode destiliranom vodom, izvode se i transfuzije kada nema krvi, proizvode se lijekovi, služi svuda gdje treba posebno čisto stanje.

Glasom materijalne istine svatko može znati da je destilirana voda stabilizirani tekući vodik. Zbog čistoće (od kisika) u krvi se stvaraju enzimi i oni se ne kvare. Ujedno služe za stvaranje hormona u limfi. Još čišće stanje u tijelu od destilirane vode je sperma izazvana grečem tijela preko spolovila. Eliksir je još čišće stanje i na kraju kap po kap destilirana voda u pinealnoj žlijezdi i tako se život održava svakog trenutka.

Veoma je mala razlika između vodene pare i gasa kisika.
Gas vodika je nestabilan i u dodiru sa zrakom stvara burnu reakciju. Pogodan je za brzo i agresivno čišćenje. Sve to destiliranom vodom se odvija mirnije, jer je i ona lužina.

Čovjek ovo ne prihvaća jer on logično djeluje subjektivno od probave neorganskih struktura.

Svaka priča o čistoći iznutra čovjeku je bez veze i ovo ne pišem zbog takvih, nego zbog osoba kojima je stalo do jednostavnosti, a nemaju informacija kako to početi, jer u školi se uči ponašanje meta stanjem psihe.

Zbog manipulativne formule H2O, čovjek misli i vjeruje da je vodik kemijski element. Inteligentno glasom materijalne istine svatko može znati vodik stvarno element nije nego prostor u savršenoj čistoći vakuum.
Od svjetla sunca u centru svijeta, svuda u svijetlosti, vodik je konstanta prostora za održanje vremenskih pojava.

Post je objavljen 18.06.2016. u 20:27 sati.