Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umornooko

Marketing

#CRO

Olitiga u punome nazivu #CRO #OrangeSponsorsYou
Oće li oli neće Ajfelov toranj, najrazvikanija gomila ruzinavoga (zarđanoga, za sjevernjake) željeza staroga više od sto godin, zasvitlit u našoj crveno-bilo-plavoj kombinaciji? Zanimljiva marketinška kampanja jednoga od sponzora "Eura". Svi smo se užeščili, iako elementarna matematika kažije da nimamo šanse u "borbi" sa Turcima, jerbo nji samo u dijaspori u Dojčlandu jema više vengo nas u cilomen svitu.
Jema bit da je to postalo važnije pitanje od toga ko će vodit Vladu RH, oće li se povećat brojno stanje u Remetincu i di će, na kraju, odit pinezi od INE: u Zagreb oli u Budinpeštu.
I oće li bit pinez za penzije headbang headbang headbang
Glavni hit ovi dan ...



... postepeno su zaminile navijačke borbene pisme, toči se piva na tolitre, kupujedu se Normabeli, za svaki slučaj. Ako ča pojde krivo, a ne onako kako smo mi zamislili, jer smo, ka ono, ka i uvik, najboji na svitu. «I okoli», kako je mudro zaključija pokojni Šunje, kroz usta Duje u «Fleka», na početku «Veloga mista».
Mislija san da smo mi samo najluđi grad po pitanju baluna, ali jema bit da je cili svit rebambija (poludija, za sjevernjake)
Posli prve utakmice, neka smo is svi bili prižalili, naši su potaracali Turke i refali in se za ono nazad osan godin kad su nas izbacili ... odma nan je krešija apetit!
Skromni kakvi već jesmo, ne priznajemo ništa ispod barenko finala, a onda ko-koga thumbup
Sinoć je kombijen krenila mala navijačka ekspedicija iz Mašograda

 photo 00 polazak_zps7croiyc9.jpg
Foto: @pechina

Javili su se u nika doba da su kod Milana. Ne kod Milana Pudele vengo u onega od Berluskonija ... pa su bili samozatajni sve dokle se nisu dokopali Sent Etiennea .... lipoga maloga gradića koji jema (još uvik!) veliki nogometni klub. U kojemu je prve nogometne korake učinija Platini, i u kojemu je onda branija Ivan Ćurković, imenjak i prezimenjak našega Zlatana, trenutno na radu u Šveskoj.
Svakome ko je u ona doba bija navijač Hajduka i dan danas se stvori grop (čvor, za sjevernjake) u želucu kad in ko spomene oti «#$%& nogometni klub. I način kako smo ispali, a jemali smo deboto najjaču momčad u 100+ godin Hajduka.
Nadan se da će se naši «kockasti» ipak drugovačije provest, i da ćemo se jemat razloga večeras veselit, a treću utakmicu sa strašnon Furijon odigrat «za šalu», ka na male branke.
Naši su odma po dolasku najprin izvisili zastavu na balkon ....

 photo 01 balkon_zpsyly9wdw3.jpg
Foto: @šljivo

... a onda su krenili u pregovore sa domorocima ...

 photo 02 domoroci_zpsqrftqgrx.jpg
Foto: @šljivo

... ka i sa drugin navijačkin skupinama ...

 photo 03 sa cesima_zpshciidvfo.jpg
Foto: @šljivo

 photo 04 sa cesima_zpsyc2a3xux.jpg
Foto: @šljivo

 photo 05 ukrajinci_zpst1pjimgp.jpg
Foto: @šljivo

... pa su vrlo brzo došli do zaključka da se moredu ravnopravno nosit sa svima. Isto ka i naša reprezentacija cerek
A nije nikakvo čudo, jer mašogradsku delegaciju činidu tajnik od maškar Mario Ban Buiš, pricidnik Mjesnoga Odbora Damir Rajčić Šljivo, pricidnik HNK Jadran Dragan Božin Relja, klapski pivači klape «Podvorje» Domagoj Božin i Tino Soldo, a Cara su vodili najviše zato ča sliči na onega sa dvadeset kun cerek
Nadan se da ćemo večeras, izad osan uri, svi mi doma ka i oni ča su potegli do Francuske, bit dobre volje. I naravno, da se živi i zdravi uredno vratidu doma!
A ja san, fala na pitanju, iz subjektivni i objektivni razloga osta doma puknucu ali zahvaljujuć blagodatima moderne tehnologije i dobrin ljudima, ka da san na licu mista cerek
Fala najlipša @pechini za sliku od jučer i Damiru Rajčiću Šljivi za redovite fotomaterijale sa lica mista thumbup

Zdravi i veseli bili!!! hrvatska hrvatska hrvatska

Post je objavljen 17.06.2016. u 15:33 sati.